Μια Βραζιλιάνα influencer ζει την ζωή της Barbie, καθώς έχει δημιουργήσει ένα ροζ κόσμο, αφού έχει ροζ σπίτι, φοράει ροζ ρούχα, ενώ στα ροζ ντύνεται ακόμα και το αγόρι της. Σύμφωνα με την the-sun.com, πρόκειται για την Bruna Barbie, η οποία από μικρή ηλικία ήταν θαυμάστρια της γνωστής ξανθιάς κούκλας, όμως αποφάσισε να μοιάσει στο «παιδικό της είδωλο» με έναν παράδοξο τρόπο.

Όπως ανέφερε η Βραζιλιάνα influencer, από μικρή ηλικία την αποκαλούσαν χαϊδευτικά Barbie, ενώ ως ενήλικας έχει ξοδέψει περισσότερα από 200.000 δολάρια, για να βάψει ροζ το σπίτι της και να αγοράσει ροζ ρούχα και αξεσουάρ.

Η ίδια έχει αποκτήσει πτυχίο νομικής, όμως πλέον βγάζει λεφτά διαφημίζοντας τον τρόπο ζωής της, που παραπέμπει στην Barbie, ενώ θεωρείται ένα από τα 10 πιο δημοφιλή πρόσωπα στην Βραζιλία. Χαρακτηριστικά, στα social media έχει περισσότερους από 23 εκατομμύρια ακόλουθους, ενώ τα βίντεο που ανεβάζει συγκεντρώνουν πάνω από 40 εκατομμύρια προβολές.

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει στους διαδικτυακούς ακολούθους της, πλέον οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται, επειδή γνωρίζουν τις προτιμήσεις της, στέλνουν αντικείμενα σε ροζ χρώμα, ενώ το αγόρι της φοράει πλέον ροζ ρούχα για να την υποστηρίξει, σύμφωνα με την ίδια.

Επίσης, η Bruna Barbie που είναι χορτοφάγος και αγαπά τα ζώα, καθώς έχει τέσσερα σκυλιά, έχει αναφέρει ότι στο μέλλον θέλει να δημιουργήσει ένα μεγάλο καταφύγιο ζώων, με τα λεφτά που συγκεντρώνει από τα προϊόντα που διαφημίζει ως influencer, δεν έχει διευκρινίσει όμως, αν θα είναι ροζ…