Μία τραγική ιστορία από το Ηνωμένο Βασίλειο έρχεται στη δημοσιότητα και αφορά έναν πρώην παίκτη του βρετανικού «X Factor», ο οποίος έζησε μια θλιβερή κατάσταση, αφού την ημέρα του γάμου του, η σύντροφος του πέθανε.

Σύμφωνα με την pagesix.com, ο 28χρονος μουσικός Tom Mann που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την εμφάνιση του στο μουσικό σόου του 2014, ετοιμάζονταν να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την 34χρονη αρραβωνιαστικιά του Danielle «Dani» Hampson.

Οι ίδιοι είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τον Bowie που είναι οκτώ μηνών και μετά την γέννηση του παιδιού τους, είχαν ανακοινώσει ότι θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Παρόλα αυτά, το Σάββατο στις 18 Ιουνίου, ο Tom Mann έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της συντρόφου του να έχει αγκαλιά τον γιό τους και στη λεζάντα ότι «η αγαπημένη μου Dani – ο καλύτερός μου φίλος, τα πάντα και πολλά άλλα, η αγάπη της ζωής μου – πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου, 18 Ιουνίου».

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Tom Mann, με την Danielle «Dani» Hampson και τον γιο τους

«Αυτή που υποτίθεται ότι θα ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας, τελείωσε με ανείπωτη θλίψη. Νιώθω τα δάκρυα μου να μοιάζουν ως ωκεανός».

«Δεν φτάσαμε ποτέ στην τελετή, δεν ανταλλάξαμε τους όρκους μας ή δεν χορέψαμε τον πρώτο μας χορό, αλλά ξέρω ότι ήσουν ολόκληρος ο κόσμος μου και ότι καλύτερο μου έχει συμβεί ποτέ, Danielle», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο πρώην μουσικός του βρετανικού «X Factor» στη συνέχεια της ανάρτησης που έκανε, δεν αναφέρθηκε στα αίτια θανάτου της συντρόφου του, όμως τόνισε ότι πλέον θα αντλεί δύναμη από το παιδί τους για να συνεχίσει στη ζωή.

«Ειλικρινά δεν ξέρω πού να πάω από εδώ και πέρα, αλλά ξέρω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω όποια δύναμη μπορώ να έχω για το μικρό μας αγόρι». «Δεν μπορώ να αντικαταστήσω την μητέρα του, αλλά υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να μεγαλώσω τον Bowie όπως πάντα θέλαμε».

Τα σπαρακτικά συλλυπητήρια

Τα σχόλια της ανάρτησης «πλημμύρισαν» με συλλυπητήρια για το τραγικό γεγονός, ενώ εκείνα που ξεχώρισαν ήταν από τα μέλη του συγκροτήματος Stereo Kicks, στο οποίο συμμετείχε ο Tom Mann.

«Στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον αδελφό μου αγάπη», έγραψε ο τραγουδιστής Μπάρκλεϊ Μπιλς, ενώ ο Τσάρλι Τζόουνς πρόσθεσε: «Έχω στεναχωρηθεί με όσα διάβασα από τον Tom. Στέλνω όλη την αγάπη μου σε εσένα και τον Bowie».