«Ροζ» αποκαλύψεις που αφορούν την ζωή του Μάικλ Όουεν βγήκαν στη δημοσιότητα, καθώς πρώην παίκτρια του βρετανικού Big Brother υποστήριξε, ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής την ικέτευε για γυμνές φωτογραφίες.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η Ρεμπέκα Τζέιν είπε για τον επί 17 χρόνια παντρεμένο παλαίμαχο φορ, ότι χαρακτήρισε τον γάμο του ως «απάτη», ενώ ξεκαθάρισε πως ο Όουεν δεν κάλυπτε τις απαιτήσεις της, αφού τον θεωρεί πολύ κοντό για τα γούστα της (1,72 μ.).

«Η ιστορία που μου πουλούσε ο Μάικλ ήταν ότι δεν ήταν πραγματικά παντρεμένος και πως ο γάμος ήταν ψεύτικος. Μου είπε ότι ο γάμος του ήταν γάμος από ανάγκη για χάρη του φαίνεσθαι και για να κρατήσει ενεργή την επιχείρησή τους με τα άλογα κούρσας. Μου είπε επίσης ότι ο γάμος του ήταν παρελθόν. Ίσως θα έπρεπε να έχω ψάξει καλύτερα την κατάσταση και να ήμουν πιο προσεκτική, αλλά τον πήρα ως δεδομένο. Μου είπε πολλά σκουπίδια την περίοδο των έξι εβδομάδων που ήμασταν σε επικοινωνία και ήθελε να με συναντήσει. Θα πρέπει όμως να θυμάστε ότι τον απέρριψα και δεν το έκανα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν κάλυπτε τις απαιτήσεις μου για το ύψος ενός άνδρα», είπε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία με την Ρεμπέκα Τζέιν, από το λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram

Μάλιστα, σημείωσε ότι όσο καιρό εξελίσσεται η ιστορία, είχε μιλήσει με τη σύζυγό του Όουεν, Λουίζ, και πως της έδειξε κατανόηση, πιστεύοντας τη δική της εκδοχή των γεγονότων.

Παρόλα αυτά, δεν συνέβη το ίδιο με την 19χρονη κόρη του, Γκέμα, η οποία στα social media την χαρακτήρισε ως «απελπισμένη».