Ένας 51χρονος άντρας νοσοκόμος, ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά και κατέγραψε τέσσερις ασθενείς χωρίς τις αισθήσεις, καθώς και συναδέλφους του που χρησιμοποιούσαν την τουαλέτα, οδηγείται στη φυλακή για 12 χρόνια.

Ο άντρας καταδικάστηκε καθώς κρίθηκε ένοχος ότι κατέγραψε κρυφά ασθενείς που ήταν ακόμη χωρίς τις αισθήσεις τους μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Ο 51χρονος Paul Grayson παραδέχτηκε επίσης ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε αρκετές γυναίκες, εκμεταλλευόμενος τη θέση του.

Ο άντρας εκμεταλλεύτηκε τέσσερις γυναίκες ασθενείς την πιο ευάλωτη στιγμή τους, ενώ βρίσκονται ακόμη υπό την επήρεια της αναισθησίας μετά από επέμβαση, όπως ειπώθηκε σε βρετανικό δικαστήριο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, κατέγραψε και τις τέσσερις κάτω από τα εσώρουχά τους και οι δύο δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση στο νοσοκομείο Royal Hallamshire στο Σέφιλντ.

Sickening

Posted by Daily Mail on Wednesday, May 11, 2022

Καταδικάζοντάς τον σε 12ετή φυλάκιση, ο δικαστής Jeremy Richardson QC είπε πως ο Grayson «ντρόπιασε ένα έντιμο επάγγελμα».

Ο νοσοκόμος δήλωσε ένοχος για μια σειρά από κατηγορίες που περιλάμβαναν και την κατοχή απρεπών εικόνων παιδιών.

Παράλληλα, διέπραξε αδικήματα ηδονοβλεψίας σε βάρος πέντε γυναικών συναδέλφων βιντεοσκοπώντας τις κρυφά στις τουαλέτες του νοσοκομείου.

Ο δικαστής περιέγραψε πώς στοχοποιήθηκαν τέσσερις ασθενείς καθώς ανάρρωσαν από τη χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Royal Hallamshire – ένας από τους οποίους δεν ταυτοποιήθηκε ποτέ από το βίντεο.
Στο δικαστήριο ο Grayson – νοσοκόμος με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας – ομολόγησε επίσης την ενοχή του για τη βιντεοσκόπηση πέντε νοσοκόμων που χρησιμοποιούσαν μια τουαλέτα στο νοσοκομείο και επίσης βιντεοσκόπησε δύο άλλες νεαρές γυναίκες που δεν σχετίζονταν με το νοσοκομείο, χρησιμοποιώντας κρυφές κάμερες.