Μια εκδιδόμενη από το Κουίνς καταδικάστηκε σε 30 χρόνια κάθειρξη επειδή νάρκωσε θανάσιμα τέσσερις άνδρες με φαιντανύλη το 2019, ώστε να τους ληστέψει, με θύματα μεταξύ άλλων ενός γνωστού σεφ του εστιατορίου Cipriani.

Η Angelina Barini, 43 ετών, έκλαιγε στο δικαστήριο την Τρίτη καθώς παραδέχτηκε ότι διένειμε φαιντανύλη και το ναρκωτικό βιασμού GBL σε τρεις ανώνυμους άνδρες και τον ιταλικής καταγωγής σεφ Andrea Zamperoni, 33 ετών. Το έκανε με την ελπίδα να βγάλει τους άνδρες νοκ άουτ και να τους ληστέψει, αλλά τελικά τους σκότωσε, όπως ανέφερε η Daily Mail.

«H κατηγορούμενη νάρκωσε και σκότωσε πολλούς ανθρώπους για μερικά γρήγορα δολάρια», ανέφερε ο πρόεδρος του δικαστηρίου σε δήλωσή του. «Έκλεψε τα προσωπικά τους αντικείμενα, ενώ κείτονταν αναίσθητοι και πέθαιναν από τα θανατηφόρα ναρκωτικά που τους έδωσε». «Η σημαντική ποινή φυλάκισης της κατηγορουμένης δικαιολογείται από τη σοκαριστική αδιαφορία της για την ανθρώπινη ζωή», συνέχισε.

To πτώμα του σεφ βρέθηκε 3 μέρες μετά πεταμένο σε κάδο

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι η Barini, ενώ λειτουργούσε ως εργαζόμενη στη βιομηχανία του σεξ, είχε τη συνήθεια να παρέχει ναρκωτικά στους πελάτες της προκειμένου να τους «εξουδετερώνει και να τους ληστεύει», σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου.

Τα αρχεία δείχνουν ότι στις 4 Ιουλίου 2019, η Barini συναντήθηκε με ένα από τα θύματα σε ένα μοτέλ στην Αστόρια και του έδωσε ναρκωτικά με φεντανύλη. Βρέθηκε νεκρός αργότερα την ίδια ημέρα.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι παρόμοια γεγονότα συνέβησαν στις 11 Ιουλίου στο Woodside και σε ένα 60χρονο θύμα στις 5 Αυγούστου στο College Point, με τους δύο άνδρες να πεθαίνουν από υπερβολική δόση φαρμάκων με φεντανύλη.

Στη συνέχεια, στις 18 Αυγούστου 2019, οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι η Barini συναντήθηκε με τον Zamperoni στο μοτέλ Kemway Lodge στο Elmhurst, όπου τον νάρκωσε με GBL, σκοτώνοντάς τον σχεδόν αμέσως.

Σεφ βρέθηκε νεκρός στη Νέα Υόρκη

Η Barini είχε κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να ξεφορτωθεί το πτώμα του Zamperoni στο μοτέλ, το οποίο βρέθηκε τρεις ημέρες αργότερα σε έναν κάδο απορριμμάτων τυλιγμένο σε σεντόνια με λεκέδες από χλωρίνη. Ο Barini φέρεται να ενορχήστρωσε το έγκλημα μαζί με τον πρώην φίλο του Leslie Lescano, 44 ετών, ο οποίος συνελήφθη επίσης και κατηγορήθηκε για συνωμοσία με σκοπό τη διανομή ελεγχόμενης ουσίας.

Σεφ βρέθηκε νεκρός στη Νέα Υόρκη

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι η Barini παρέδωσε στον Lescano την τραπεζική κάρτα American Express της Zamperoni και του ζήτησε να πάει σε ένα φαρμακείο για να πάρει δωροκάρτες και είδη υγιεινής για εκείνη, όπως σαμπουάν και προϊόντα πλύσης σώματος. Φέρεται επίσης να του έδωσε εντολή να της πάρει τυρί, αλλαντικά και τσιγάρα, τα οποία ο Lescano αγόρασε σε ένα ντελικατέσεν χρησιμοποιώντας την τραπεζική κάρτα του θύματος, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία.