Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που μπήκαν σε ένα σπίτι στη Τζόρτζια των ΗΠΑ για να ερευνήσουν την εξαφάνιση μιας 82χρονης γυναίκας. Ένας άνδρας κατηγορείται ότι τη σκότωσε, βάζοντάς την σε έναν καταψύκτη και σπάζοντας τα κόκαλά της ώστε να χωρέσει – και στη συνέχεια είπε στους ερευνητές πόσο πολύ την αγαπούσε.

Ο Robert Keith Tincher III φέρεται να ζούσε με το κατεψυγμένο πτώμα της 82χρονης Doris Cumming για μήνες πριν οι αστυνομικοί της κομητείας Floyd κάνουν τη φρικιαστική ανακάλυψη στο σπίτι τους στο Armuchee.

Όπως ανέφερε το Fox 5 Atlanta, η αστυνομία πιστεύει ότι η γιαγιά χτύπησε αφού έπεσε τον Δεκέμβριο, αλλά αντί να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, ο Tincher φέρεται να την έσυρε μέσα στο σπίτι που μοιράζονταν.

«Άκουσε πολλά κόκαλα να σπάνε και την έβαλε ζωντανή στον καταψύκτη»

«Άκουσε και είδε πολλά κόκαλα να σπάνε» όταν το έκανε αυτό – και στη συνέχεια την τύλιξε σε πλαστικές σακούλες και την έβαλε ζωντανή στον καταψύκτη. «Από ό,τι διαπιστώσαμε, εκείνη τη στιγμή, πιστεύουμε ότι ανέπνεε ακόμα και είχε κάποια κίνηση την ώρα που έμπαινε στον καταψύκτη», δήλωσε στο πρακτορείο η ανακρίτρια της κομητείας Floyd, Brittany Werner.

Οι κατηγορίες λένε ότι ο Tincher «αναγνώρισε ότι έσπασε η πλάτη της μπαίνοντας στον καταψύκτη». Δεν υπήρξε «καμία διαμάχη ή πρόκληση» που να οδηγεί στις πράξεις, σύμφωνα με τις κατηγορίες.

Ο Tincher συνέχισε να ζει στο σπίτι με το πτώμα μέσα στον καταψύκτη για μήνες, αλλά το μετέφερε σε μια μονάδα αποθήκευσης τον Μάρτιο, φοβούμενη ότι μπορεί να βρεθεί το πτώμα. Η Werner είπε ότι ο Tincher είπε στους αστυνομικούς ότι δεν κάλεσε το 911 επειδή καταζητείτο για σύλληψη λόγω τρομοκρατικών απειλών που διατυπώθηκαν το 2018 εναντίον της συζύγου του.

Σε μια παράξενη τροπή των γεγονότων, ο Tincher είπε επίσης στους ερευνητές πόσο πολύ αγαπούσε τη γιαγιά του. «Είπε ότι ήταν το μόνο μέλος της οικογένειας που του έδινε την ευγένεια, την αγάπη και την προσοχή που χρειαζόταν», δήλωσε ο Werner.