Το γεγονός πως τα σενάρια των περισσότερων ταινιών είναι βγαλμένα από τη ζωή μπορεί και να μην ευσταθεί. Ίσως η ζωή και συγκεκριμένα οι πρωταγωνιστές της να τα μιμούνται αφότου τα παρακολουθήσουν. Αυτή τουλάχιστον είναι η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό στο άκουσμα της είδησης πως ένας πλούσιος επιχειρηματίας προσέφερε σε μια πορνοστάρ το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5 εκατ. λιρών, ήτοι 6. 868.000 ευρώ και κάτι ψιλά, ώστε να εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα στο… κρεβάτι της και στη ζωή της για τα επόμενα 15 χρόνια.

Η δεύτερη είναι σίγουρα πως τη μακρινή δεκαετία του 1990, μέχρι κι ο Ρίτσαρντ Γκιρ θα είχε δακρύσει στο άκουσμα της είδησης, βλέποντας το σενάριο της ταινίας Pretty Woman να επαναλαμβάνεται με την αντίστοιχη νομισματική αναπροσαρμογή και λίγο περισσότερο γκλάμουρ.

Και λογικό εφόσον ο κινεζικής καταγωγής εκατομμυριούχος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από το να προσφέρει απλά μερικά ακριβά ενδύματα και μια θέση στη καρδιά του, στην 22χρονη πορνοστάρ, Rola Misaki, γνωστή και ως Takizawa Rola, ιαπωνορωσικής καταγωγής.

Αφότου μάλιστα έκλεισε η συμφωνία, το ζευγάρι παραβρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση στο Πεκίνο, και ο φακός απαθανάτισε τον άνδρα, ο οποίος παρέστη φορώντας μάσκα ώστε να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της China Record και του Tokyo Reporter.

Το μόνο που δεν πήγε καλά στην όλη ιστορία είναι πως η ανακοίνωση της είδησης στεναχώρησε τους φανατικούς θαυμαστές της Misaki οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να μην απολαύσουν για τα επόμενα 15 έτη.

«Όχι δεν μπορεί να μας το κάνει αυτό» δήλωσε ο GuangY , ένας από τους 4.8 εκατομμύρια ακολούθους της πορνοστάρ στο Twitter. Ένας άλλος θαυμαστής ο Mai86 πρόσθεσε : «Είναι μια από τις καλύτερες, είναι φυσικό ταλέντο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι την χάνουμε με αυτό τον τρόπο».

Η Misaki έκανε το ντεμπούτο της στην βιομηχανία του πορνό το 2012 και παρόλο που δεν βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στην Ιαπωνία, στην Κίνα έσπασε κάθε ρεκόρ.