Ένα βίντεο που προκαλεί εφιάλτες κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο ίντερνετ και δείχνει έναν άνδρα από το Τέξας να βγάζει ένα γιγάντιο έντομο από το αυτί του, αφού το πλάσμα πέταξε από την τσάντα του και βρήκε καταφύγιο εκεί, ενώ δούλευε στο γκαράζ του.

Ο ασθενής εμφανίστηκε στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του «This Came Out Of Me», μιας σειράς του Discovery Channel που περιγράφει ασυνήθιστες και ακραίες ιατρικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που αντιμετωπίζονται από γιατρούς ER στο Τέξας.

Στο επεισόδιο, που προβλήθηκε την Κυριακή, ο Ρόναλντ ακούγεται να λέει στη νοσοκόμα Paige Grissom πώς έφτιαχνε έναν αμμόλοφο έξω από το γκαράζ του σπιτιού του στην Οδησσό, όταν ένα ζωύφιο πέταξε στο αυτί του.

Όταν ρωτήθηκε αν πίστευε ότι το έντομο ήταν ακόμα ζωντανό, ο Ρόναλντ απάντησε ότι πιστεύει πως είναι ζωντανό, προσθέτοντας: «Είναι πραγματικά εκνευριστικό. Νιώθω σαν να έχει φτερά και να είναι κάτω στο τύμπανο του αυτιού μου».

«Με τρελαίνει. Νιώθω τα φτερά του στο τύμπανο»

Texas-Sized Insects | This Came Out of Me

Texas-sized insects 🤝 ear canals#ThisCameOutOfMe is back tonight at 9p ET on Discovery Channel! 🪲

Posted by Discovery on Friday, January 7, 2022

«Με τρελαίνει», πρόσθεσε «Δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος γιατί ήταν τόσο άβολα…».

Ο Δρ Γκρεγκ Σταρ αξιολόγησε την κατάσταση του Ρόναλντ και ανακάλυψε ότι το ζωύφιο έχει κολλήσει μέσα στον «αριστερό εξωτερικό ακουστικό πόρο». Ο γιατρός εγχέει αρκετές δόσεις λιδοκαΐνης – ένα είδος τοπικού αναισθητικού – στο τύμπανο του Ρόναλντ σε μια προσπάθεια είτε να αναισθητοποιήσει είτε να σκοτώσει το έντομο.

Ο Ρόναλντ φαίνεται να στριφογυρίζει από τον πόνο σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου καθώς χορηγείται το φάρμακο.

Μετά την τρίτη δόση, ο Ρόναλντ σηκώνει από ταλαιπωρία τα πόδια του στον αέρα και κουνάει το κεφάλι του καθώς το φτερωτό πλάσμα αφαιρείται από το αυτί του.

«Μοιάζει με νυχτοπεταλούδα (σσ. ή αλλιώς σκόρο)», ακούγεται να αναφωνεί ο Σταρ καθώς κρατά το έντομο στην κάμερα.

Τα πλάνα του κλιπ έγιναν από τότε viral στο Facebook, προκαλώντας αντιδράσεις αηδίας και φρίκης εξίσου.

«Ο χειρότερος εφιάλτης μου», έγραψε ένας θεατής.

«Και… δεν θα κοιμηθώ ποτέ ξανά», πρόσθεσε ένας δεύτερος.