Και τι δεν έχουμε δει να βγαίνει κατά καιρούς από ανθρώπινα σώματα. Ειδικά τα αυτιά έχουν γίνει φωλιές αρκετών έμβιων όντων που αναζητούν μέρος για προστασία. Κατσαρίδα ωστόσο σπάνια συναντάμε. Ούτε ένας άνδρας στη Νεα Ζηλανδία ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του όταν ένα βουλωμένο αυτί του που πίστευε ότι ήταν από νερό αποδείχθηκε ότι είχε μια κατσαρίδα κρυμμένη μέσα του.

Ο Ζέιν Γουέντινγκ, από το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, ξύπνησε με μια περίεργη αίσθηση αφού πήγε να κολυμπήσει την προηγούμενη μέρα. Αποφάσισε να πάει στο γιατρό καθώς ένιωθε κίνηση στο αυτί του, ακόμα και όταν καθόταν ακίνητος.

Στον Ζέιν συνταγογραφήθηκαν αρχικά αντιβιοτικά και του πρότεινα να χρησιμοποιήσει ένα πιστολάκι μαλλιών κοντά στο αυτί του σε μια προσπάθεια να στεγνώσει η περιοχή.

Μία κατσαρίδα σε δέντρο

Η δυσφορία συνεχίστηκε και η αποκάλυψη ήρθε

Ωστόσο, η αίσθηση δεν εξαφανίστηκε μετά από δύο νύχτες λίγο ύπνου και έτσι αποφάσισε να δει έναν ειδικό σε μια ωτορινολαρυγγολόγο σε κλινική.

Η γιατρός στην κλινική έμεινε σοκαρισμένος, ακούγοντας ένα «ω θεέ μου» που έκανε τον ασθενή να τρομοκρατηθεί. Σύμφωνα με τη New Zealand Herald, του είπε: «Νομίζω ότι έχεις ένα έντομο στο αυτί σου».

Για τα επόμενα λεπτά, η γιατρός προσπάθησε να βγάλει το έντομο, αλλά κατάφερε να βγάλει μόνο το πρώτο μισό μιας κανονικού μεγέθους κατσαρίδας.

Για να αποσπάσει το υπόλοιπο σώμα του εντόμου, χρησιμοποιήθηκε μια μηχανή αναρρόφησης ώστε να καθαρίσει με επιτυχία το αυτί του.

Went to the Dr on Saturday with a blocked ear. The Dr said he couldn't see anything and it would go away by itself. Went…

Posted by Zane Wedding on Monday, January 10, 2022

Πριν ανακαλύψει το έντομο στο αυτί του, ο γιατρός πίστεψε αρχικά ότι ο Ζέιν μπορεί να είχε όγκο.

Ο σοκαρισμένος άνδρας είπε στη New Zealand Herald: «Ένιωσα το τύμπανο του αυτιού μου να σκάει καθώς έφευγε. Η κυρία που το έβγαλε είπε: “Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Το έχω διαβάσει, αλλά δεν το έχω δει ποτέ”».

Ο Ζέιν πιστεύει ότι αν δεν είχε πάει να πάρει μια δεύτερη γνώμη, θα μπορούσε να είχε μείνει με την κατσαρίδα να περιφέρεται ακόμα στο αυτί του. «Πρακτικά ήμουν κουφός για 3 μέρες από το ένα αυτί».