Οδηγός φορτηγού διάβαζε βιβλίο εν κινήσει!

Αφοσιωμένος και επικίνδυνος αναγνώστης


ΚΟΣΜΟΣ
13:20
11/05/2015
Οδηγός φορτηγού διάβαζε βιβλίο εν κινήσει!
1
loading

Μάστιγα έχουν γίνει οι οδηγοί που αποσπώνται την ώρα της οδήγησης ασχολούμενοι με το κινητό τους. Αλλά περίπτωση οδηγού- αναγνώστη (ταυτόχρονα) δεν ξέρουμε αν έχει ξαναϋπάρξει.

Ο εν λόγω οδηγός συνελήφθη να διαβάζει το βιβλίο του (!) ενώ οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο Μάντσεστερ, στη Βρετανία. Με κρυφές κάμερες οι αστυνομικοί τον κατέγραψαν με το βιβλίο ανοιχτό πάνω στο τιμόνι!

Ήταν, σύμφωνα με τη Daily Mail, ένας από τους 17 οδηγούς στους οποίους έγινε έλεγχος για παραβάσεις του ΚΟΚ κατά τη διάρκεια επιχείρησης της GMP- Greater Manchester Police.

Η επιχείρηση άρχισε την Πρωτομαγιά και περιλάμβανε αστυνομικούς σε αυτοκίνητο χωρίς διακριτικά και εξοπλισμένο με μηχανήματα καταγραφής. Καθώς το όχημα είναι ανυψωμένο επιτρέπει στους αστυνομικούς να δουν τι γίνεται μέσα σε άλλα οχήματα και να καταγράψουν πιθανές παραβάσεις- μεταξύ αυτών τα sms αλλά και η επιθετική οδήγηση.

Από τους 71 οδηγούς στους οποίους έγινε σήμα να σταματήσουν, οι 50 χρησιμοποιούσαν την ώρα που οδηγούσαν το κινητό τους.

«Το πιο απίστευτο περιστατικό ήταν ο οδηγός φορτηγού που διάβαζε το βιβλίο του», τόνισε αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση.

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

    ΟΔΗΓΩ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
    ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ ΠΑΤΗΜΕΝΗ........

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει