Οι εικόνες με πολίτες που προσπαθούν να αποφύγουν να πληρώσουν εισιτήριο στο μετρό της Νέας Υόρκης, πηδώντας τις μπαριέρες ηλεκτρονικού ελέγχου, είναι πολύ συχνές καθώς η παραπάνω πρακτική αποτελεί ένα καθημερινό φαινόμενο.

Σε ένα τρομακτικό βίντεο που κυκλοφόρησε την Κυριακή 2/1 δείχνει πώς αυτή η πρακτική ενδεχομένως να κρύβει και πάρα πολλούς κινδύνους. Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα να χτυπάει θανάσιμα τον λαιμό του ενώ προσπαθούσε να πηδήξει μια περιστροφική πύλη του μετρό στο Κουίνς.

Ο θάνατος του 28χρονου Κρίστοφερ Ντε Λα Κρουζ, διαπιστώθηκε μετά το περιστατικό στον σιδηροδρομικό σταθμό Forest Hills-71st Avenue στο Κουίνς περίπου στις 6:45 π.μ. της Κυριακής, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Αποκαρδιωτικές οι εικόνες στο βίντεο

Το τραγικό βίντεο με τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δείχνει τον Ντε Λα Κρουζ να προσπαθεί να πηδήξει πάνω από ένα τουρνικέ αφού μπήκε στο σταθμό του μετρό. Αρχικά ωστόσο φαίνεται να μην τα καταφέρνει και να πέφτει ενώ από το βίντεο φαίνεται να χάνει και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο άνδρας ο οποίος φορούσε ένα σακίδιο πλάτης, στη συνέχεια σκοντάφτει για λίγο πριν προσπαθήσει επανειλημμένα να πηδήξει πάνω από ένα άλλο τουρνικέ.

Στην τελευταία του προσπάθεια που έμελλε να είναι και η μοιραία, ο De La Cruz φαίνεται να σηκώνεται – αλλά να χάνει την ισορροπία του, να ξεπερνά το τουρνικέ και να πέφτει με δύναμη στο έδαφος με το κεφάλι, συντρίβοντας τον λαιμό του.

οι εικόνες από το σκληρό βίντεο δείχνουν τον 28χρονο να βρίσκεται ακίνητος ανάμεσα στα τουρνικέ αμέσως μετά.