Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα σταματήσει να απασχολεί τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου ούτε το νέο έτος. Σύμφωνα με την Ντέμπι Φρανκ, στενή φίλη και αστρολόγο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, θα προκαλέσει εντάσεις.

«Θα ταράξει τη βασιλική οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε με την ανάλυσή της στη βρετανική έκδοση του περιοδικού «Hello!». «Η Μέγκαν, θα κάνει έναν απολογισμό της ζωής της τον Ιανουάριο, καθώς η μακροχρόνια διαμάχη με την βασιλική οικογένεια θα φτάσει τότε σε ένα οριακό σημείο. Τον Μάρτιο θα ψάξει για νέα πρότζεκτ, για νέες προκλήσεις που θα της δώσουν μια διαφορετική διάσταση στη ζωή της. Θα βγει από τη ζώνη ασφαλείας στην οποία βρισκόταν», πρόσθεσε και συνέχισε: «Είναι ικανή να δημιουργήσει αντιδράσεις και… συγκρούσεις βγάζοντας προς τα έξω τις δικές της αλήθειες». Η Ντέμπι Φρανκ προβλέπει πως «Η Μέγκαν θα έχει ένα νέο κύκλο αναμετρήσεων με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ», αλλά «αυτές θα ξεθυμάνουν κάπου προς το Φθινόπωρο».

Στο μεταξύ, ο σύζυγός της και Δούκας του Σάσεξ, Πρίγκικπας Χάρι, παρουσιάζεται ανοικτός στο να λάβει μέρος στους εορτασμούς για τα 70 χρόνια της Βασίλισσας Ελισάβετ στο θρόνο. Πρόκειται για μια τετραήμερη γιορτή, με τη βασιλική οικογένεια να ανακοινώνει τα πλάνα της και τις δραστηριότητες αυτού του διαστήματος το προσεχές διάστημα. Το σίγουρο είναι πως οι Βρετανοί θα έχουν ένα τετραήμερο αργιών τον ερχόμενο Ιούνιο.