Μια γυναίκα παρήγγειλε τη γαλοπούλα που ήθελε από τον κρεοπώλη της γειτονιάς της στη Μεγάλη Βρετανία για να μαγειρέψει το χριστουγεννιάτικο δείπνο. Ωστόσο όταν τελικά παρέλαβε το κρέας δεν έμεινε ικανοποιημένη. Και μάλιστα παραπονέθηκε στον κρεοπώλη ότι η «ροζ γαλοπούλα» της κατέστρεψε τα Χριστούγεννα. το θέμα είναι ότι μόνο εκείνη πίστευε ότι είχε πάρει γαλοπούλα. Η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.

Η Zoe έστειλε μήνυμα στο facebook του κρεοπωλείου NL Woodcock Butchers στο Oldham, λέγοντας ότι ήταν «πολύ απογοητευμένη» αφού μαγείρεψε αυτό που αρχικά πίστευε ότι ήταν μια γαλοπούλα 12 κιλών. Ξαναέβαλε το φαγητό στο φούρνο γιατί ήταν «ακόμα πολύ, πολύ ροζ μέσα», προτού τα παρατήσει και δειπνήσει τα Χριστούγεννα με «δυο ώρες καθυστέρηση χωρίς κρέας».

Η Zoe ανέφερε ότι αργότερα επέστρεψε στην κουζίνα και δοκίμασε το εξωτερικό του κρέατος, συνειδητοποιώντας ότι εν τέλει τόση ώρα πίστευε ότι μαγείρευε γαλοπούλα ενώ τελικά είχε πάρει καπνιστό χοιρομέρι.

ένα κομμάτι χοιρομέρι

Το κρεοπωλείο πόσταρε την ανταλλαγή μηνυμάτων στη σελίδα του στο Facebook και έγινε χαμός

Ωστόσο, ως απάντηση στο παράπονό της, οι κρεοπώλες της επεσήμαναν το προηγούμενο μήνυμά της που έδειχνε ότι παρήγγειλε ένα κομμάτι καπνιστό χοιρομέρι το οποίο όσο και αν προσπαθούσαν δεν μπορούσαν να βαφτίσουν… γαλοπούλα.

Συνειδητοποιώντας το λάθος της, η πελάτισσα ζήτησε συγγνώμη και ρώτησε αν είχαν μείνει άλλες γαλοπούλες. Ευτυχώς ο χασάπης, ο Neil, είδε την αστεία πλευρά και μάλιστα προσφέρθηκε να αφήσει ένα στήθος γαλοπούλας δωρεάν γιατί η στιχομυθία με την πελάτισσα του έφτιαξε τη μέρα.

LOOKING AFTER OUR CUSTOMERS SORRY ZOE BUT WE THOUGHT IT WAS FUNNY

Posted by N L Woodcock Butchers on Sunday, December 26, 2021

Η Ζωή έστειλε μήνυμα στον κρεοπώλη στο Facebook, γράφοντας: «Λοιπόν, μαγειρέψαμε τη μεγάλη γαλοπούλα των 12 κιλών χθες και όταν τη σκαλίσαμε ήταν ακόμα πολύ, πολύ ροζ μέσα, οπότε έπρεπε να τη βάλουμε ξανά στο φούρνο. Μία ώρα αργότερα το ξαναβγάλαμε, αλλά εξακολουθεί να είναι ροζ ο σύζυγός μου το σκάλισε και το έβαλε ξανά, γιατί πιστεύαμε ότι θα ψηθεί πιο γρήγορα έτσι.

«Τελικά τα παρατήσαμε και φάγαμε χριστουγεννιάτικο δείπνο με δύο ώρες καθυστέρηση χωρίς κρέας. Όταν πήγα στην κουζίνα αργότερα, τράβηξα ένα τσιμπολόγημα στο εξωτερικό του πλέον πολύ ξεραμένου κρέατος και συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν γαλοπούλα ήταν χοιρομέρι. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ πρέπει να πω».

Ο Neil της εξήγησε το λάθος της και προσφέρθηκε να της αφήσει και δωρεάν ένα κομμάτι κρέας μιας και η γυναίκα νόσησε από κορονοϊό και είναι σε καραντίνα.