Τελικά, όντως δεν είναι ποτέ αργά! Πάρτε για παράδειγμα αυτό το χαριτωμένο ζευγάρι Βρετανών που αναμένεται να ανέβει-όσο μπορεί-, τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι. Γνωρίστε τον γαμπρό, ετών 103 και τη νύφη, ετών 91: κατέχουν το ρεκόρ των γηραιότερων μελλόνυμφων στη Βρετανία και του γηραιότερου γαμπρού.

Ο George Kirby και η σύντροφός του Doreen Luckie από το Eastbourne, του East Sussex, θα παντρευτούν μετά από 27 χρόνια σχέσης, μετά από περίπου τρεις δεκαετίες γνωριμίας, το 1988. «Υποθέτω, ότι ήρθε η ώρα. Πραγματικά δε νιώθω την ηλικία μου, η Doreen με κρατάει νέο», λέει ο πανευτυχής γαμπρός ο οποίος σίγουρα διαθέτει άφθονο χιούμορ: «Δεν έπεσα στα γόνατα όταν της έκανα πρόταση γάμου, γιατί δε νομίζω να μπορούσα να σηκωθώ ξανά», λέει.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε λίγο καιρό αφότου ο Kirby πήρε διαζύγιο με τη γυναίκα του και ενώ η Luckie είχε χάσει τον σύζυγό της πριν τρία χρόνια. Πώς αποφάσισαν να παντρευτούν; Μετά από πίεση των παιδικών τους: έχουν συνολικά 7 παιδιά, 15 εγγόνια και 7 δισέγγονα.