Για τους κατοίκους της πόλης Ματίνιος στην πολιτεία του Παρανά στη Βραζιλία, η Καμίλα Μαρόντιν ήταν γνωστή ως influencer και μοντέλο πολυτελών ρούχων και εσωρούχων. Τις τελευταίες ημέρες μαθαίνουν πως μετά το θάνατο του συζύγου της Ρικάρντο εκείνη ήταν «η βασίλισσα» της συμμορίας τους που διακινούσε ναρκωτικά. Μάλιστα, οι αρχές πλέον υποπτεύονται πως εκείνη διέταξε την εκτέλεσή του και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων του 4χρονου γιου τους!

Το κουβάρι της υπόθεσης, που έχει κινήσει την περιέργεια της χώρας, ξετυλίχθηκε τις τελευταίες ημέρες. Ο Ρικάρντο Μαρόντιν εκτελέστηκε στις 7 Νοεμβρίου και η χήρα του είπε στις αρχές πως το φονικό ήταν μάλλον λόγω μπερδέματος της ταυτότητάς του ή εξαιτίας επιχειρηματικών διαφορών.

Πέντε ημέρες αργότερα, η τοπική αστυνομία της πέρασε χειροπέδες με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, ενώ θεωρείται και υπεύθυνη για το θάνατο του Ρικάρντο Μαρόντιν και δύο αστυνομικών. Η αστυνομία αρχικά πίστευε πως το… αφεντικό ήταν ο σύζυγός της, αλλά πλέον εκτιμά πως είναι η ίδια που κινούσε τα νήματα.

Η εγκληματική οργάνωση που υποτίθεται διοικούσε εξαρθρώθηκε έπειτα από μια τεράστια επιχείρηση με 40 εντάλματα συλλήψεων. Στη διάρκεια αυτής, ένας άνδρας έπεσε νεκρός και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 39 πυροβόλα όπλα και περίπου 20.000 ευρώ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας προσπαθούσαν για παραπάνω από ένα χρόνο να συλλάβουν τα μέλη του «καρτέλ».

Στο μοντέλο άνηκαν 13 σπίτια αξίας μεγαλύτερη των 500.000 ευρώ και πέντε αυτοκίνητα, ενώ μέσω των social media είναι καταγεγραμμένη η πολυτελής ζωή που έκανε με τον Ρικάρντο. Σε τραπεζικό λογαριασμό της βρέθηκαν σχεδόν 250.000 ευρώ. Συνελήφθη καθώς έφευγε από το σπίτι της μητέρας της για να επιστρέψει στην οικία της. Στον κήπο του σπιτιού της μητέρας της έκρυψε όπλο. Ύστερα από εντατικές έρευνες της αστυνομίας, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε.