Το να δουλεύει κάποιος ή κάποια στη βιομηχανία του πορνό ή στη βιομηχανία του σεξ γενικότερα προϋποθέτει ότι θα έχει κάνει σεξ. Τουλάχιστον μια φορά. Οπότε η δήλωση μιας σταρ του OnlyFans της Sabina Rouge ότι «έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 24 της εν μέσω κορονοϊού» σίγουρα προξενεί απορίες. Η πορνοστάρ αποκάλυψε ότι μόλις πρόσφατα είχε για πρώτη φορά σεξουαλική επαφή με έναν άντρα, υποστηρίζοντας ότι οι ανησυχίες της για το ξέσπασμα του Covid την ανάγκασαν να ενεργήσει αποφασιστικά.

Η Sabina Rouge κάνει ταινίες για ενήλικες με κορυφαίες εταιρείες παραγωγής πορνό και πουλά περιεχόμενο σε συνδρομητές στον δημοφιλή ιστότοπο OnlyFans. Συνήθως γύριζε σκηνές με άλλες γυναίκες ενώ παραδέχτηκε ότι μόλις πρόσφατα έκανε σεξ για πρώτη φορά με έναν άντρα.

Η βραβευμένη σκηνοθέτης ταινιών για ενήλικες Χόλι Ράνταλ σε συνέντευξη που πήρε από τη νεαρή στο podcast της, «Unfiltered» ρώτησε: «Είσαι 24 χρονών και μόλις έχασες την παρθενιά σου;».

«Στην καραντίνα σκέφτηκα ότι μπορεί να πεθάνω»

Η Χόλι συνέχισε να εξηγεί ότι την τελευταία φορά που το δούλεψε μαζί με τη Sabina της είχε ομολογήσει ότι ήταν ακόμα παρθένα με την οικοδέσποινα να γνωρίζει ότι το μοντέλο γυρίζει σκηνές «σχεδόν μόνο με γυναίκες».

Όμως, η κοπέλα εξήγησε πώς αυτή η στάση της άλλαξε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Κατά τη διάρκεια του Covid, καθόμουν και σκεφτόμουν, “φτου, θα μπορούσα να πεθάνω”. Ξέρετε, στα αρχικά στάδια. Και σκέφτηκα τι είναι το ένα πράγμα που δεν έχω κάνει ποτέ και ήθελα πολύ. Έλεγα, «ξέρεις τι, θα το κάνω επιτέλους. Γνώρισα αυτό το άτομο και ήταν υπέροχος, ήταν καταπληκτικός και εξαιρετικά γλυκός και σούπερ ευγενικός».

Μπαίνοντας σε λεπτομέρειες η Sabina εξήγησε ότι συναντιούνταν χωρίς να κάνουν τίποτα σεξουαλικά για δύο εβδομάδες. Ωστόσο όπως λέει η ίδια άκουσε την παρόρμησή της και έκαναν σεξ στο πίσω μέρος του αμαξιού του.

«Και μετά έχασα την παρθενιά μου στο πίσω μέρος ενός Range Rover».