Με ένα ευφάνταστο βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral, η αντιπολίτευση στην Τουρκία τρολάρει τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προβάλλοντας παλαιότερη ομιλία του μέσα στο… Squid Game, της δημοφιλούς σειράς που έχει προκαλέσει φρενίτιδα.

Συγκεκριμένα το τουρκικό Εργατικό Κόμμα, δημιούργησε και δημοσιοποίησε ένα βίντεο, στο οποίο, σύμφωνα με το sigmalive.com, προβάλλει παλαιότερη ομιλία του Ερντογάν που κατηγορεί άλλες κυβερνήσεις για το χάλι της χώρας για να καταδείξει ότι τα ίδια που στηλίτευε κάποτε, τα έχει κάνει κι ο ίδιος και έχει φέρει σε άθλιο χάλι τη χώρα.

«Σήμερα, αν ο πολίτης μου στην Ανατολία μαζεύει τρόφιμα από τα σκουπίδια, μαζεύει σκουπίδια από τις αγορές, αν στις πλατείες φωνάζει “πεινάω”, αν δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο και το ρεύμα και το νερό, αν το 50% είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, φταίει για την κατάσταση αυτή η σημερινή κυβέρνηση», αναφέρει ο Ερντογάν στο βίντεο.

Τα έβαλε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας στο φόρουμ των ΜΜΕ, επιτέθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι απειλούν τη δημοκρατία.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Σήμερα, τα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης απειλούν τόσο τη δημοκρατία, την κοινωνική ειρήνη όσο και την εθνική ασφάλεια των κρατών».