Μια δήλωση που προκαλεί αίσθηση έκανε πρώην αρχηγός της αστυνομίας στην Ισπανία για τον πρώην βασιλιά της χώρας Χουάν Κάρλος. Όπως είπε, οι ισπανικές μυστικές υπηρεσίες του έκαναν ενέσεις με… θηλυκές ορμόνες για να ελέγξουν τις σεξουαλικές ορμές του.

Η δήλωση έγινε σε μια κοινοβουλευτική ακρόαση, όπου ο Jose Manuel Villarejo είπε ακόμη ότι ο πρώην μονάρχης, ο οποίος ζει πλέον σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Αμπού Ντάμπι, ότι οι ορμόνες του χορηγήθηκαν όταν κρίθηκε ότι η λίμπιντό του αποτελούσε πρόβλημα για τη χώρα.

Ο Villarejo, πρώην επίτροπος της ισπανικής αστυνομίας, ο οποίος δικάζεται αυτή την περίοδο για μια υπόθεση εκβιασμού, είπε, σύμφωνα με τους Times: «Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (CNI) χορήγησε θηλυκές ορμόνες για να ελέγξουν τη σεξουαλική ορμή του γιατί θεωρήθηκε ότι αποτελούσε πρόβλημα για τη χώρα το γεγονός ότι είχε τέτοιο πάθος».

Οι σεξουαλικές ορμές του Χουάν Κάρλος δεν είναι μια καινούργια πληροφορία. Είχε προηγηθεί το βιβλίο ενός ισπανού συγγραφέα και ιστορικού, του Amadeo Martinez Ingles, με τον τίτλο «Χουάν Κάρλος: Ο βασιλιάς με τις 5.000 ερωμένες», στο οποίο ο πρώην βασιλιάς παρουσιαζόταν ως ένας άνθρωπος εθισμένος στο σεξ.

Ο Χουάν Κάρλος το 2019 στην Ισπανία

Ο Villarejo, ο οποίος έχει κατηγορηθεί ότι κατασκόπευσε και εργαζόταν για να δυσφημίσει κάποιους από τους πιο γνωστούς πολιτικούς στην Ισπανία, επέμεινε ακόμη ότι του ζητήθηκε να ξεφορτωθεί τα ιατρικά έγγραφα, τα οποία θα αποδείκνυαν τον ισχυρισμό του.

Αρνήθηκε ότι ο ίδιος είχε κάποια εμπλοκή στην προσπάθεια να ελεγχθεί η διάσημη σεξουαλική διάθεση του Χουάν Κάρλος και είπε ότι το έμαθε από την Corinna Larsen, πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, η οποία πλέον ζει στο Λονδίνο.

Η 57χρονη Larsen, γνωστή και ως Corinna zu Sayn-Wittgenstein, διατηρούσε δεσμό με τον 83χρονο Χουάν Κάρλος – ο οποίος είναι παντρεμένος με την 82χρονη βασίλισσα Σοφία – την περίοδο 2004 με 2009.

Στο εκρηκτικό του βιβλίο που δημοσιεύτηκε το 2016, ο Martinez Ingles χαρακτηρίζει τον πρώην βασιλιά ως εθισμένο στο σεξ και αναφέρει πως είχε εκατοντάδες σχέσεις ακόμη και μετά τον γάμο του με τη σύζυγό του, βασίλισσα Σοφία, το 1962.

Στο βιβλίο υποστηρίζεται ότι είχε 62 ερωμένες σε μια περίοδο μόλις 6 μηνών και στη διάρκεια της «περιόδου πάθους» μεταξύ 1976 και 1994, ο βασιλιάς είχε κοιμηθεί με 2.154 γυναίκες.