Με μία ανατριχίλα και ένα αίσθημα τρόμου έμειναν οι χρήστες του TikTok όταν είδαν τα πλάνα από ένα βίντεο που πόσταρε μία TikToker και τα οποία, σύμφωνα με την ίδια, έπιασαν στα πράσα ένα φάντασμα να παρενοχλεί το ένα σκυλί της. Τα πλάνα άφησαν άναυδους τους χρήστες του δημοφιλούς social media με κάποιους να λένε ότι είναι το πιο «πειστικό» βίντεο με φάντασμα που έχουν δει.

Ο χρήστης του TikTok Shannyfantg (@user3228721954538) δημοσίευσε το απόκοσμο βίντεο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, λέγοντας στους θεατές να παρακολουθήσουν προσεκτικά τον μαύρο σκύλο στο ένα από τα δύο κλουβιά.

Έγραψε: «Συγγνώμη για το ενοχλητικό γαύγισμα στην αρχή. Παρακολουθήστε το μαύρο σκυλί μου. Το φάντασμα βγάζει το κολάρο της μέσα στο κλουβί της». Το βίντεο μέχρι στιγμής έχει 1,8 εκατομμύρια views τις 4 πρώτες μέρες που ανέβηκε.

@shannyfantg

sorry for the obnoxious barking at the beginning. watch my black dog. ghost takes her collar off in her crate. #fyp #ghost #dog #scary #wtf

♬ original sound – user3228721954538

«Δεν έχω δει ποτέ ένα τόσο πειστικό βίντεο με φάντασμα»

Στο βίντεο, υπάρχουν δύο σκυλιά σε ξεχωριστά κλουβιά που γαβγίζουν μεταξύ τους. Τα ζώα η αλήθεια είναι ότι είναι φανερά ανήσυχα γαβγίζοντας δυνατά. Περίπου 25 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του βίντεο με τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας, τα δύο ζώα σιωπούν ξαφνικά και παραμένουν σιωπηλά για μεγάλο διάστημα.

Ο μαύρος σκύλος, που βρίσκεται στο κρέιτ στα δεξιά, στη συνέχεια κάνει ένα βήμα προς τα πίσω και στο πλάι του κιβωτίου, με το κολάρο του να βγαίνει από μόνο του.

Ένα άτομο σχολίασε: «Δεν έχω δει ποτέ ένα τόσο πειστικό βίντεο με φάντασμα».

Κάποιος άλλος έγραψε: «Και οι δύο ήταν εξαιρετικά ήσυχοι… Ένιωσαν την ενέργεια».

Ένας τρίτος είπε ότι η σιωπή ήταν «ανησυχητική».

Άλλοι πάλι δεν «αγόρασαν» την εκδοχή του φαντάσματος λέγοντας ότι ο σκύλος σε κάποια κίνησή του είχε χαλαρώσει το κολάρο του το οποίο τελικά έπεσε μόνο του και το ζώο τρόμαξε επειδή έφυγε ξαφνικά από πάνω του.

Ένας TikToker έγραψε: «Το μόνο πράγμα που θα είχε νόημα – εκτός του φαντάσματος (στα οποία πιστεύω) είναι ότι το κολάρο ήταν πολύ σφιχτό, ο σκύλος γύρισε το λαιμό του και το έκανε να σπάσει. Ο σκύλος φοβήθηκε και πήδηξε προς τα πίσω».