«Είναι οκ να θες περισσότερα από την σχέση σου και στο κρεβάτι σου». Αυτό είναι το μότο μίας 29χρονης μητέρας η οποία έχει γίνει σταρ στο TikTok και θεωρείται πρέσβειρα της ανταλλαγής παρτενέρ μεταξύ ζευγαριών (το λεγόμενο swinging). Μια μαμά που κοιμάται με άλλα ζευγάρια ενώ τα παιδιά της είναι στο σχολείο, δημιούργησε έναν ιστότοπο.

Η 29χρονη, γνωστή ως Vista Wife, λέει ότι κάνει σεξ με άλλα ζευγάρια ενώ τα παιδιά της κοιμούνται και τώρα βοηθά τους άλλους να κάνουν πιο πικάντικη τη σεξουαλική τους ζωή.

Η πρέσβειρα του swinging χρησιμοποίησε τα κέρδη που αποκόμισε από τη σελίδα της στο OnlyFans για να χρηματοδοτήσει τη νέα της συμβουλευτική υπηρεσία.

Είπε στην Daily Star: «Είναι κατάλληλο για ζευγάρια και singles που σκέφτονται να ασχοληθούν με τον αυτόν τον τρόπο ζωής. Είναι γεμάτο πληροφορίες που περνούν από το μυαλό σας όταν σκέφτεστε να έχετε μεγαλύτερη ποικιλία στο υπνοδωμάτιο. Πολλά από τα άρθρα καλύπτουν τα πρέπει και τα πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν αρχίζετε να κάνετε swing και επίσης πώς να χειρίζεστε τα συναισθήματα και ακόμη και να προσεγγίζετε το θέμα με τον σύντροφό σας».

Και ποια είναι η βασική συμβουλή της; «Μην το κάνετε ποτέ για να διορθώσετε το γάμο σας, απλά δεν θα λειτουργήσει. Πρέπει να είστε σε μια σταθερή σχέση. Αν κάποιος από εσάς δεν ασχολείται 100% με αυτό, δεν θα λειτουργήσει ούτε εκεί και εκεί θα μπει η ζήλια».

Το ταξίδι με το σύζυγό της, από παιδικός έρωτας παρτενέρ σε ανταλλαγές συντρόφων

Τον περασμένο μήνα η Vista Wife και ο σύζυγός της, 30 ετών, μίλησαν στην βρετανική ιστοσελίδα Daily Star για το ταξίδι τους από έφηβοι εραστές σε παθιασμένους υποστηρικτές του swing. Γνωρίστηκαν όταν ήταν 16 και 17 ετών αντίστοιχα πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί λίγο αργότερα.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 10 χρόνια, αλλά πριν από τρία χρόνια ο σύζυγός πρότεινε το swinging. Και οι δύο ήταν ανοιχτοί στην ιδέα και από τότε ασπάζονται τον τρόπο ζωής.

Είπαν: «Το μήνυμα που θέλουμε πραγματικά να εκφράσουμε είναι ότι είναι εντάξει να θέλουμε πάντα περισσότερα. Δεν είναι ντροπή να θέλουμε περισσότερα στην κρεβατοκάμαρα».

Δεν πήραν όμως πολύ καλά την αλλαγή τρόπου ζωής της. Η Vista Wife εξήγησε: «Ο καλύτερός μου φίλος, τον οποίο γνωρίζω από τα πέντε μου, αποφάσισε να σταματήσει να μου μιλάει. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να το ξεπεράσω. Ήμουν έτοιμη για δυσάρεστα σχόλια από αγνώστους στο διαδίκτυο, αλλά όχι αυτό».