Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε κρατώντας στα χέρια της μπαστούνι κάτι που είχε να χρησιμοποιήσει δημόσια εδώ και επτά χρόνια.

Σύμφωνα με το Reuters, η βασίλισσα εθεάθη την Τρίτη (12/10) να χρησιμοποιεί ένα μπαστούνι καθώς συμμετείχε στην τελετή των Ευχαριστιών στο Αββαείο του Γουέστμινστερ.

Πηγή από το Παλάτι ανέφερε στο CNN ότι η μονάρχης κρατούσε το μπαστούνι για την άνεσή της, ενώ σύμφωνα με βρετανικά μέσα φαίνεται πως είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα χρησιμοποιεί δημοσίως μπαστούνι για τέτοιο λόγο.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πότε είχε εμφανιστεί ξανά με μπαστούνι

Η 95χρονη βασίλισσα είχε εμφανιστεί στο παρελθόν να χρησιμοποιεί μπαστούνι για λόγους υγείας το 2003 μετά από επέμβαση που είχε κάνει στο γόνατο.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ με μπαστούνι

Η Ελισάβετ, η μακροβιότερη από τους μονάρχες της Βρετανίας, είναι βασίλισσα από τις 6 Φεβρουαρίου του 1952.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ με μπαστούνιΓια τα 70 χρόνια μοναρχίας της έχει προγραμματιστεί ειδική εκδήλωση τον Μάιο του 2022, με βασικό θέμα ένα από τα μεγαλύτερα πάθη της, την αγάπη της για τα άλογα. Για τον λόγο αυτό η γιορτή θα περιλαμβάνει τετραήμερη εξόρμηση για ιππασία στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ με μπαστούνι
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.