Δεν είναι ασυνήθιστο να συναντούμε καταστάσεις μη εύκολα διαχειρίσιμες όταν βρισκόμαστε σε δημόσιους χώρους ή σε μαγαζιά μαζί με άλλους ανθρώπους. Ένα απρεπές σχόλιο που θα ακούσουμε από ένα διπλανό τραπέζι, μία κακή συμπεριφορά ή τα παιχνίδια παιδιών σε μέρη που δεν είναι επιτρεπτά μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή μας στιγμιαία. Η διαχείριση τέτοιων περιστατικών ωστόσο ποικίλει.

Μια γυναίκα κατέφυγε στο δημοφιλές φόρουμ Reddit για να παραδεχτεί ότι ζήτησε από μια μαμά να φύγει από ένα εστιατόριο με το παιδί της που έκλαιγε γιατί της χαλούσε το γεύμα.

Στην ανάρτηση, η 23χρονη εξήγησε ότι είχε βγει για ένα υπέροχο δείπνο όταν το παιδί άρχισε να «ουρλιάζει».

Και εξήγησε: «Το εστιατόριο δεν έχει αστέρι Michelin, ωστόσο είναι ένα μέρος που σερβίρει καλό φαγητό οπότε καταλαβαίνετε ότι η πλειονότητα των θαμώνων θέλει να μπορεί να απολαύσει το φαγητό του».

Γυναίκα κοιτά εκνευρισμένη την παρέα της

Η γυναίκα συνέχισε λέγοντας ότι εκείνη και ο φίλος της είχαν καθίσει δύο τραπέζια μακριά από την οικογένεια. «Ενώ εγώ και ο φίλος μου απολαμβάναμε το γεύμα μας, το μικρότερο παιδί άρχισε να κλαίει για απροσδιόριστο λόγο»

«Όταν λέω κλαίει εννοώ ουρλιάζει. Μιλάω για τον τύπο ουρλιαχτού που σου τρυπάει τα αυτιά και καταλήγει να είναι σωματικά επώδυνο. Αυτό συνεχίζεται για περίπου 10 λεπτά και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι, αφού έχω πληρώσει για να απολαύσω το γεύμα μου και το παιδί δεν κλείνει το στόμα του».

Η γυναίκα πλησίασε την οικογένεια αλλά δεν πήγε πολύ καλά

Σε αυτό το σημείο η γυναίκα όπως η ίδια περιγράφει έχασε κάθε υπομονή και αποφάσισε να πλησιάσει την οικογένεια. Αλλά αυτή η απόφαση δεν πήγε καλά.

Έγραψε: «Πήγα στο τραπέζι της οικογένειας και ρώτησα αν κάποιος μπορούσε να βγάλει το παιδί έξω μέχρι να ηρεμήσει, αφού οι άνθρωποι προσπαθούν να απολαύσουν το φαγητό τους.

«Η μητέρα μου είπε νευριασμένη ότι το παιδί της είναι μικρό και ότι πρέπει να δείξω λίγη συμπόνια. Απάντησα λέγοντάς της ότι πλήρωσα για να απολαύσω το γεύμα μου και ότι αν δεν πρόκειται να κάνει το παιδί της να ησυχάσει, τότε πρέπει να κάνει τη χάρη σε όλους στο εστιατόριο και να βγει έξω.

«Αφού κάθομαι, βλέπω τη μητέρα να καλεί έναν από τους σερβιτόρους. Συνεχίζει να τους λέει ότι ήμουν αγενής μαζί της και ότι την κάνω να νιώθει άβολα. Ένας από τους άλλους θαμώνες είπε στον σερβιτόρο ότι δεν ήταν έτσι και ότι επέτρεπε στο παιδί να κλάψει ενώ άλλοι προσπαθούσαν να φάνε. Οι γονείς έφυγαν τελικά, αλλά όχι πριν μου ρίξουν ένα κακό βλέμμα».

Γυναίκα μιλά στο κινητό της

Οι χρήστες δεν πήραν πολύ καλά την αντιμετώπιση της νεαρής

«Είπα στη φίλη μου ότι επέλεξαν να κάνουν παιδιά και, ως εκ τούτου, πρέπει να προσπαθούν περισσότερο. Η φίλη μου δεν φάνηκε να της αρέσει αυτό που είπα στο παραμικρό».

Πολλοί χρήστες του Reddit συμφώνησαν με τη φίλη της γυναίκας καθώς από κάποιους χαρακτηρίστηκε «εγωίστρια».

Ένα άτομο έγραψε: «Είναι χάλια, αλλά αυτοί οι γονείς σίγουρα δεν χρειάζονταν να έρθεις εκεί και να τους το πεις αυτό».

«Δεν είναι δική σας ευθύνη να κατακρίνετε τους γονείς», συμφώνησε ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος έγραψε: «ήταν ενοχλητική; Σίγουρα, αλλά ήταν δουλειά σας να τους αντιμετωπίσετε; Οχι».