Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ, ο οποίος φέρεται να μπήκε στο διαμέρισμα που νοίκιαζε μια γυναίκα και να μύρισε το εσώρουχό της. Μάλιστα, το περιστατικό καταγράφηκε από μια κρυφή κάμερα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σε βάρος του Jorge Orellana-Arias απαγγέλθηκαν κατηγορίες την περασμένη Πέμπτη για την υπόθεση. Είχε προηγηθεί καταγγελία της γυναίκας ότι είχε βίντεο με τον άντρα, ο οποίος είχε μπει μέσα στο διαμέρισμά της αρκετές φορές και έψαχνε τα ρούχα της ίδιας και της κόρης της.

Η γυναίκα υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά τον Μάιο και άρχισε να δημιουργεί εμπόδια στο σπίτι για να σταματήσει τον φερόμενο εισβολέα. Όμως ο Orellana-Arias χρησιμοποίησε στη συνέχεια μια διαφορετική πόρτα για να μπει μέσα στην κατοικία.

Η γυναίκα έστησε κρυφές κάμερες μέσα στο διαμέρισμα για να αποδείξει ότι κάποιος μπαίνει μέσα και έτσι καταγράφηκε ο Orellana-Arias να ψάχνει τα ρούχα της και της κόρης της, όπως ανέφεραν οι ερευνητές.

«Δήλωσε ότι η κάμερα έπιασε τον Orellana-Arias να μπαίνει στο διαμέρισμά της από μια πλαϊνή πόρτα, προτού μπει και στα δύο υπνοδωμάτια, όπου εντόπισε τα γυναικεία εσώρουχα», σημείωσε η αστυνομία σε δήλωσή της.

«Το βίντεο, το οποίο παραδόθηκε σε αστυνομικούς, δείχνει τον Orellana-Arias να φέρνει τα γυναικεία εσώρουχα στη μύτη του, σε μια προσπάθεια να τα μυρίσει».

Η γυναίκα κατήγγειλε επίσης ότι ο ιδιοκτήτης μπήκε στο σπίτι της κάποια στιγμή που ήταν μέσα και η κόρη της. Μάλιστα, η παρουσία του κοριτσιού φέρεται να τον ξάφνιασε και έφυγε «αμέσως».

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού συνελήφθη την Πέμπτη και πλήρωσε εγγύηση 25.000 δολαρίων. Αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 14 Σεπτεμβρίου.