Δύο μικρές αδερφές βρέθηκαν νεκρές σε ένα κανάλι στη Φλόριντα και το ενδιαφέρον των Αρχών στρέφεται πλέον στη μητέρα τους, η οποία ερευνάται για την τραγωδία.

Τα κοριτσάκια, 7 και 9 ετών, κολυμπούσαν στο κανάλι Lauderhill την περασμένη Δευτέρα και ήταν η τελευταία φορά που κάποιος τα είδε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η μητέρα των δύο αδερφών, Τινέσα Χόγκαν, δεν ανέφερε ποτέ την εξαφάνιση των παιδιών της. Η ίδια κολυμπούσε τη Δευτέρα στο κανάλι με τις δύο κόρες της, ενώ κουβαλούσε μια Βίβλο. Νωρίτερα είχε ρωτήσει μια γειτόνισσα αν θα βάφτιζε τα παιδιά.

Η γειτόνισσα αρνήθηκε και έβαλε τα παιδιά της μέσα. «Ανησυχούσα περισσότερο για εκείνη. Έπρεπε να είμαι περισσότερο προσεκτική», δήλωσε η Μαρί Ουίλιαμς.

Η παράξενη συζήτηση έγινε περίπου την ίδια ώρα που κάποιος είδε τα δύο κοριτσάκια για τελευταία φορά, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η 36χρονη Χόγκαν δεν έχει συλληφθεί, έχει γίνει ωστόσο επαφή από την αστυνομία σε σχέση με τους ύποπτους θανάτους.

Δεν υπάρχουν στοιχεία για τον πατέρα τον κοριτσιών.

Τα πτώματα των κοριτσιών εντοπίστηκαν την Τρίτη, μετά από κλήσεις στην αστυνομία. «Πρέπει να έρθετε παιδιά… να δείτε αν υπάρχει το πτώμα ενός κοριτσιού στο νερό», είπε ένας άνθρωπος που τηλεφώνησε. Δεν μπορώ να διακρίνω αν είναι το κεφάλι κούκλας, εννοώ το σώμα κούκλας ή ένα σώμα που ήταν στο νερό για μέρες».

Το πτώμα του δεύτερου κοριτσιού εντοπίστηκε να επιπλέει στην ίδια περιοχή.

Η αιτία θανάτου τους δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη, όπως σημείωσε η αστυνομία. «Απευθύνουμε έκκληση στο κοινό και ειδικότερα στην κοινότητα του κεντρικού Lauderhill, σας παρακαλώ αν γνωρίζετε την οικογένεια, αν γνωρίζετε τα παιδιά, αν γνωρίζετε για τη σχέση τους, εκκλησίες, οργανισμούς που οι οικογένειες μπορεί να συμμετείχαν, επικοινωνήστε μαζί μας», σημείωσε ακόμη.