Είχαν περάσει λίγες ώρες από τις δημόσιες εκκλήσεις ενός πατέρα από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ να προσφέρει βοήθεια όποιος μπορεί για να βρεθεί ο γιος του και η αστυνομία συνέλαβε τον άντρα για τη δολοφονία του μόλις 5 εβδομάδων παιδιού.

Ο 32χρονος Caleb Michael Whisnand Sr. συνελήφθη ως ύποπτος για την ανθρωποκτονία την Τετάρτη αφότου η σορός του γιου του εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο Whisnand κάλεσε τη Δευτέρα από ένα κατάστημα για να δηλώσει την εξαφάνιση ενός παιδιού. Δεν έχουν γίνει όμως πολλά στοιχεία γνωστά σχετικά με την εξαφάνιση.

Ο πατέρας και η μητέρα του παιδιού, Angela Gardner, εμφανίστηκαν σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, αλλά όσα είπαν ήταν αντικρουόμενα. Αρχικά ισχυρίστηκαν ότι η τελευταία φορά που είδαν το παιδί ήταν όταν ήταν στο κρεβάτι μαζί τους το βράδυ του Σαββάτου.

«Δεν θυμάμαι πολλά. Αν κάποιος έχει κάτι, κάποιο μέρος που μπορεί να πήγα», είπε ο πατέρας.

Στη συνέχεια όμως η Gardner είπε ότι ο Whisnand της είπε πως το αγόρι εξαφανίστηκε ενώ ήταν μαζί του το βράδυ της Δευτέρας σε ένα βενζινάδικο. «Πήγε να πληρώσει τη βενζίνη στο βενζινάδικο και συνειδητοποίησε ότι είχε εξαφανιστεί. Ενημέρωσε την αστυνομία και εμένα, ότι είχε εξαφανιστεί. Σας παρακαλώ βρείτε τον, σας παρακαλώ», ανέφερε η μητέρα.

Missing Montgomery baby news conference

Parents, police ask public for help finding missing Montgomery baby >> https://bit.ly/33RoaUZ

Posted by WSFA-TV on Wednesday, May 12, 2021

Ο Whisnand είπε ότι δεν είχε ιδέα σχετικά με το ποιος θα μπορούσε να πάρει το παιδί και παρακάλεσε να επιστρέψει ασφαλές. «Θα σήμαινε τα πάντα για μας», σημείωσε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.