Έναν εφιάλτη έζησε μέσα στη νύχτα μια γυναίκα που ξύπνησε και θέλησε να ρίξει σταγόνες στο μάτι της. Μπέρδεψε όμως τα μπουκαλάκια και έβαλε μια κόλλα που είχε για τα νύχια της, με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθεί και να επικρατήσει πανικός.

Η Yacedrah Williams από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ έριξε κατά λάθος στο μάτι της μια κόλλα που χρησιμοποιείται για την επιδιόρθωση σπασμένων νυχιών αντί για τις σταγόνες που είχε για τους φακούς επαφής της, όπως εξήγησε η ίδια.

Η γυναίκα δήλωσε ότι ξύπνησε μέσα στη νύχτα, τα μάτια της ήταν ξηρά και ήθελε να βγάλει τους φακούς επαφής της. Νυσταγμένη, έπιασε την τσάντα της – όπου κρατούσε τις σταγόνες – όμως τις μπέρδεψε με ένα μπουκαλάκι κόλλας για τα νύχια που είχε το ίδιο περίπου μέγεθος.

Συνειδητοποίησε ότι είχε πιάσει το λάθος μπουκαλάκι την ώρα που το υγρό έπεφτε στο μάτι της. «Έπεσε στο μάτι μου και προσπάθησα να το σκουπίσω», λέει. Όμως ήταν ήδη αργά και το μάτι της έκλεισε εξαιτίας της κόλλας. Άρχισε να πανικοβάλλεται και να ουρλιάζει στον σύζυγό της να καλέσει ασθενοφόρο.

«Άρχισα να ρίχνω κρύο νερό και να προσπαθώ να ανοίξω το μάτι μου αλλά δεν μπορούσα. Ήταν εντελώς κλειστό», θυμάται.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να της ανοίξουν το μάτι και να αφαιρέσουν τον φακό επαφής με την κόλλα. Η Williams έχασε μερικές βλεφαρίδες, κατά τα άλλα όμως ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της καθώς η όρασή της δεν επηρεάστηκε.

«Μου είπαν ότι οι φακοί επαφής έσωσαν την όρασή μου», εξήγησε.