Έχει ακούσει στη ζωή της σκληρά σχόλια για την εμφάνισή της. Κάποιοι μάλιστα τη φώναζαν «γορίλα». Η 21χρονη αποφάσισε ωστόσο να σταματήσει να βγάζει τα φρύδια της, κάτι που έκανε για σχεδόν μια δεκαετία, και να αποδεχτεί τον εαυτό της, λέγοντας πως πλέον νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ.

Η Cydni Akbar από την Αγγλία υποστηρίζει πως τα φρύδια της ήταν σαν ένα, όταν όμως άρχισε να πηγαίνει στο γυμνάσιο την ξεχώρισαν και την κορόιδευαν γιατί δεν είχε την ίδια εμφάνιση με τους υπόλοιπους συμμαθητές της.

Η φοιτήτρια σημειώνει πως σε μια προσπάθεια να μην «ξεχωρίζει» από τους άλλους και να σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί, ξεκίνησε να βγάζει τα φρύδια της νωρίς στην εφηβεία. Μετά όμως από σχεδόν 10 χρόνια «που κρυβόταν πίσω από κάποια που δεν ήταν στην πραγματικότητα ο εαυτός της», αποφάσισε να αφήσει τα φρύδια της φυσικά. Και δηλώνει πιο χαρούμενη από ποτέ.

Η Cydni έχει αφιερώσει τώρα τον λογαριασμό της στο TikTok στην προώθηση του body positivity και έχει περισσότερους από 53.000 followers στην πλατφόρμα.

«Είμαι στο 100% με περισσότερη αυτοπεποίθηση και πιο χαρούμενη από ποτέ γιατί έχω ξεκινήσει ένα ταξίδι αγάπης για τον εαυτό μου και έχω αποκτήσει μεγαλύτερη άνεση με τον εαυτό μου.

Μπορώ να κοιτάω τον εαυτό μου και να λέω: “υπέροχη και μπορείς να το κάνεις αυτό, είσαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου”. Για πολλά χρόνια κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έκλαιγα και δεν αγαπούσα αυτό που είμαι».