Ένας ουκρανός επενδυτής και playboy που έχει ποζάρει με σημαντικές προσωπικότητες είναι ο άντρας πίσω από τη γυμνή φωτογράφιση των μοντέλων στο Ντουμπάι που προκάλεσε κατακραυγή.

Ο Vitaliy Grechin από το Κίεβο κατηγορείται ότι οργάνωσε τη φωτογράφιση στο αραβικό εμιράτο που κατέληξε στη σύλληψη 12 μοντέλων από την Ουκρανία και ενός Ρώσου από τις αρχές του εμιράτου για παραβίαση των αυστηρών νόμων περί κοσμιότητας.

Τα ουκρανικά μέσα τον κατηγορούν ότι αυτός ήταν ο εγκέφαλος. Τα κοινωνικά του μέσα είναι εξάλλου γεμάτα από βίντεο και φωτογραφίες που τον εμφανίζουν μέσα σε μοντέλα σε κότερα, νυχτερινά κέντρα και ιδιωτικά τζετ.

Ο Grechin έχει βγει φωτογραφίες με τον Μπαράκ Ομπάμα, όταν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ το 2011, αλλά και με τους Χίλαρι Κλίντον, Τζορτζ Κλούνεϊ και Σιλβέστερ Σταλόνε.

Τα μέσα της χώρας του τον κατονομάζουν ως τον άντρα που έστησε τη φωτογράφιση σε μπαλκόνι του Ντουμπάι με τις 19 γυμνές γυναίκες, που έφεραν στο κατόπι τους τις αρχές του εμιράτου.

My Ukrainian friends wanted to wish all my Jewish friends a Happy Hanukkah, and hint to Harvey Weinstein that he lives in the wrong country 🙂

Posted by Vitaliy Grechin on Wednesday, December 13, 2017

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτός είναι ο διοργανωτής του ταξιδιού και της σκανδαλώδους φωτογράφισης», γράφει η ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Κιέβου, Strana. Το site αποκαλύπτει πως ο ίδιος δεν συνελήφθη με τους υπολοίπους.

Ο Grechin αρνείται να σχολιάσει το οτιδήποτε για την εμπλοκή του στο διεθνές σκάνδαλο…