Δύο αδέρφια 19 και 21 ετών κατηγορούνται ότι σκότωσαν 4 συγγενείς τους μέσα στο σπίτι τους στο Τέξας πριν στρέψουν τα όπλα στον εαυτό τους, σε ένα έγκλημα που προσχεδίαζαν για μήνες.

Η αστυνομία πιστεύει πως ο 19χρονος Farhan Towhid και ο 21χρονος Tanvir Towhid σκέφτονταν από καιρό να φέρουν τον όλεθρο στην οικόγενειά τους, ένα δολοφονικό σχέδιο που εκτελέστηκε το Σάββατο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δικτύου Fox 4, ο Farhan άφησε και σημείωμα αυτοκτονίας, στο οποίο γράφει «Γεια σε όλους, σκότωσα τον εαυτό μου και την οικογένειά μου».

Νεκρά είναι και τα έξι μέλη της οικογένειας από το Μπαγκλαντές, τα δύο αδέρφια, οι γονείς, η αδερφή και η γιαγιά. Τους βρήκε η αστυνομία με τραύματα από σφαίρες στο σώμα τη Δευτέρα.

«Αν σκότωνα μόνο τον εαυτό μου, θα ήταν δυστυχισμένοι», εξήγησε ο Farhan στο σημείωμά του, «αγαπώ την οικογένειά μου. Αλήθεια το κάνω. Και γι’ αυτό ακριβώς αποφάσισα να τους σκοτώσω».

Φίλος του Farhan περιέγραψε πώς συνέλαβαν τα δύο αγόρια το φονικό σχέδιο από τον Φεβρουάριο, μιας και όπως είπε τα δυο παιδιά «δεν μπορούσαν να φτιάξουν τα πάντα».

«Το σχέδιο ήταν απλό. Βρίσκουμε δύο όπλα. Εγώ παίρνω το ένα και σκοτώνω την αδερφή μου και τη γιαγιά, την ώρα που ο αδερφός μου σκοτώνει τους γονείς μας με το άλλο. Και μετά σκοτώνουμε τους εαυτούς μας», γράφει ο Farhan.

Τα δύο παιδιά φοιτούσαν στο πανεπιστήμιο, όπως και η δίδυμη αδερφή του Farhan. Όσο για τη γιαγιά, είχε έρθει να τους δει από το Μπαγκλαντές…