Ένας 20χρονος άντρας από το Οχάιο των ΗΠΑ κατηγορείται ότι βίασε μια έφηβη και τραβούσε γυμνές φωτογραφίες της, ενώ ζούσε κάτω από το κρεβάτι της για τρεις ολόκληρες εβδομάδες

Ο 20χρονος Jaret Wright, που γνώρισε το κορίτσι στο Instagram κατηγορείται για βιασμό και παιδική πορνογραφία. Το κορίτστι – που πιστεύεται ότι είναι ηλικίας από 13 έως 18 ετών – ήξερε ότι ο ύποπτος ζούσε κάτω από το κρεβάτι της στο σπίτι της στο Σινσινάτι, κάτι που φυσικά δεν γνώριζε η μητέρα της, σύμφωνα με τη NY Post.

Η μητέρα ανακάλυψε τον 20χρονο κάτω από το κρεβάτι της κόρης της τρεις εβδομάδες μετά, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Χάμιλτον.

Ο Wright φέρεται να κράτησε το κορίτσι κάτω με τη βία και να την ανάγκασε να κάνουν σεξ, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Από τις Αρχές δεν έχει γίνει γνωστό αν το κορίτσι είχε καλέσει τον άντρα να μείνει στο σπίτι του ή αν έβγαιναν ραντεβού οι δυο τους.

Παραμένει επίσης ασαφές αν ο ύποπτος μπαινόβγαινε στο σπίτι όλο αυτό το διάστημα που, σύμφωνα με τις Αρχές, ζούσε κάτω από το κρεβάτι του κοριτσιού.

Ο Wright κρατείται και έχει οριστεί εγγύηση 50.000 δολαρίων, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου.