Λίγες μέρες πριν εκείνη και τα δυο παιδιά της βρουν τραγικό θάνατο από τα χέρια του αποξενωμένου συζύγου της, μια μαμά από το Μισούρι μοιράστηκε στο ίντερνετ την τρομακτική κακοποίηση που είχε υποστεί στα χέρια του δυνάστη και δολοφόνου της τελικά.

Η 34χρονη Roseann McCulley μοιράστηκε στο Facebook το μυστικό της ζωής της: ο 35χρονος σύζυγός της Bobby McCulley τη χτυπούσε τόσο άσχημα που αναγκάστηκε να νοσηλευτεί κάποιες φορές.

«Με πατούσε στο στήθος και την κοιλιά, οι μελανιές και το πρήξιμο εκεί είναι πολύ άσχημα», έγραφε στο αποκαλυπτικό post της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού σταθμού KMOV.

Μερικές μέρες μετά, ο σύζυγός της απάντησε στο post, σχολιάζοντας πως «όλοι απολαμβάνουν το σόου! Έρχονται περισσότερα».

Η φίλη του θύματος, Stephanie St. John, θυμάται πως είπε στη Roseann να πάρει τα παιδιά και να φύγουν από το σπίτι την προηγούμενη Πέμπτη, ήταν όμως ήδη αργά.

«Της τηλεφώνησα τόσες φορές χθες το βράδυ, αλλά δεν πήρα απάντηση». Το γιατί θα το μάθαινε την επομένη. Η 34χρονη μητέρα, ο 13χρονος γιος και η 6χρονη κόρη τους ήταν νεκροί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο πατέρας σκότωσε την οικογένειά του πέντε μέρες μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε εκείνη.

Ο McCulley πήρε από το σπίτι τη μόλις 1 έτους κόρη του και τρίτο του παιδί, αναγκάζοντας τις Αρχές σε ανθρωποκυνηγητό. Την άφησε τελικά σε συγγενείς χωρίς να τη βλάψει.

Η αστυνομία βρήκε τα πτώματα της οικογένειας την Παρασκευή, έξω από το Σεν Λιούις. Την ίδια μέρα βρήκαν και τη σορό του πατέρα, είχε αυτοκτονήσει μέσα στο αμάξι του.