Μια τρομακτική ανακάλυψη έκανε η Samantha Hartsoe από τη Νέα Υόρκη όταν άρχισε να νιώθει ένα κρύο αεράκι στο μπάνιο της. Πίσω από τον καθρέφτη κρυβόταν ένα ολόκληρο διαμέρισμα με τρία υπνοδωμάτια.

«Η περιέργεια σκότωσε τη γάτια, η περιέργεια θα σκοτώσει εμένα» είπε η κάτοικος της νήσου Ρούσβελτ στο NBC New York. «Δεν μπορώ να μην ξέρω τι υπάρχει στην άλλη πλευρά του μπάνιου μου».

Η περιπέτεια της νεαρής γυναίκας νωρίτερα αυτόν τον μήνα προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς. Η 26χρονη κατέγραψε όλη τη διαδικασία και την ανάρτησε online, με αποτέλεσμα εκατομμύρια άνθρωποι να δουν τις εικόνες.

Σε μια σειρά από δημοφιλή βίντεο στο TikTok, η Hartsoe φαίνεται να παρατηρεί αρχικά ένα κρύο ρεύμα αέρα στο μπάνιο της. Τότε κοιτά πίσω από τον καθρέφτη και ανακαλύπτει ένα μυστικό διαμέρισμα.

Παρά το γεγονός ότι η ανακάλυψη τη σοκάρει, βάζει μια μάσκα και έναν φακό στο κεφάλι, παίρνει ένα σφυρί στα χέρια και σκαρφαλώνει μέσα από την τρύπα πίσω από τον καθρέφτη, όπως μεταδίδει ο βρετανικός Guardian.

Στη συνέχεια τη βλέπουμε μέσα στο μυστικό διαμέρισμα, στο οποίο βρίσκει ανοιχτά παράθυρα. Βρίσκει και ένα άδειο μπουκάλι νερού, κάτι που αποκαλεί «σημάδι ζωής».

«Τι πάει στραβά με εμένα;» αναρωτιέται καθώς περιφέρεται στα σκοτεινά δωμάτια. Μετά από την έρευνά της αποφασίζει ότι το διαμέρισμα δεν κατοικείται.

Όπως αναφέρει η Guardian, η ύπαρξη του διαμερίσματος πίσω από τον καθρέφτη παραμένει ένα μυστήριο. Σύμφωνα με την 26χρονη, ακόμη και οι υπεύθυνοι του κτιρίου δεν καταλάβαιναν απόλυτα τι είχε συμβεί.