Ένα plus size μοντέλο που διατηρεί σχέση με έναν άντρα 80 κιλά πιο ελαφρύ από κείνη αποκαλύπτει πόσο περήφανοι είναι οι δυο τους για τη σχέση τους, παρά τα πικρόχολα σχόλια που δέχονται συνεχώς στο ίντερνετ.

Η 32χρονη Leah Stanley από το Βερμόντ γνώρισε τον 35χρονο Νεοϋορκέζο Dan τον Αύγουστο του 2019 σε μια εφαρμογή γνωριμιών.

Λιγότερο από έναν χρόνο μετά, αποφάσισαν να ζήσουν μαζί και εκείνη λέει πως ο σύντροφός της τη βοήθησε πολύ να ξεπεράσει το θέμα με τα κιλά της. Με τη νέα αυτοπεποίθηση που βρήκε, είπε να κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή της και να γίνει plus size μοντέλο.

They are proud of their mixed-weight relationship DESPITE all the haters! 👏❤️

Posted by Daily Mail on Friday, March 5, 2021

Μόνο που τα κακεντρεχή σχόλια στο ίντερνετ δίνουν και παίρνουν, προσπαθώντας να προκαλέσουν τριγμούς στο ζευγάρι.

Οι δυο τους λένε όμως πως ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και μοιάζει σαν να μην έχει περάσει μέρα από την πρώτη στιγμή.

Δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως δεν επηρεάζονται από τα κακόβουλα σχόλια. Τα οποία επικεντρώνονται αποκλειστικά στη διαφορά βάρους.

Η Leah δεν αποκαλύπτει τα κιλά της, λέει πως «οι αριθμοί δεν έχουν σχέση, η διαφορά βάρους δεν καθορίζει τη σχέση σου. Αυτό είναι ένα θέμα που δεν μας απασχολεί. Ξεκάθαρα, ξέρουμε και οι δύο ότι εγώ είμαι πολύ πιο εύσωμη και αυτό είναι όλο».

Η σχέση τους μοιάζει ιδανική, το ζευγάρι έρχεται όμως καθημερινά αντιμέτωπο με τη συνήθη αρνητικότητα του ίντερνετ. Κάποιοι επιμένουν πως δεν ταιριάζουν εμφανισιακά.

«Κανείς δεν μας λέει ποτέ κάτι κατά πρόσωπο, αλλά online οι άνθρωποι κάνουν συνεχώς σχόλια για τη διαφορά στα μεγέθη μας. Δεχόμαστε σχόλια επειδή ο κόσμος κρίνει τα πάντα», λέει εκείνη, «κάποιοι μας λένε ότι εκείνος μοιάζει να δείχνει άβολα στις φωτογραφίες μαζί μου».

«Σε όλους αξίζει η αγάπη», καταλήγει, λέγοντας πόσο πάλεψε στη ζωή της να βρει τον έρωτα…