Η Ντρου Μπάριμορ αποκάλυψε λεπτομέρειες για την εποχή όταν νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική πτέρυγα όταν ήταν 13 ετών.

«Πήγαινα σε νυχτερινά κλαμπ και όχι στο σχολείο, έκλεβα το αυτοκίνητο της μαμάς μου και γενικά ήμουν εκτός ελέγχου», είπε η 46χρονη ηθοποιός στο The Howard Stern Show, σύμφωνα με το CNN.

«Οπότε, καταλαβαίνετε, μερικές φορές ήμουν τόσο θυμωμένη που έκανα μπαμ και μετά με πήγαιναν σε αυτό το “πράγμα”», συνέχισε, εξηγώντας πως το «πράγμα» ήταν μια «πλήρης ψυχιατρική πτέρυγα» όπου πέρασε 18 μήνες από την (μέχρι τότε, σύντομη) ζωή της.

«Ήμουν σε ένα μέρος για ενάμιση χρόνο, που λεγόταν Van Nuys Psychiatric και εκεί δεν μπορούσες να κάνεις σαχλαμάρες. Γιατί αν έκανες, είτε σε έβαζαν στο θάλαμο με τα μαξιλάρια στους τοίχους είτε σε έδεναν με λουριά», σημείωσε, προσθέτοντας ότι προκαλούσε επίτηδες ταραχές επειδή ένιωθε οργή.

«Ήταν ταυτόχρονα ένα ίδρυμα για παιδιά και ένα μέρος για ηλικιωμένους, οπότε είχε νεαρά κορίτσια αλλά έβλεπες και μια γυναίκα με πι να περνάει», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί θεωρεί ότι η μητέρα της, Τζέιντ Μπάριμορ, αποφάσισε να την στείλει εκεί. «Νομίζω πως δημιούργησε ένα τέρας και δεν ήξερε τι να το κάνει», είπε. «Ήταν η ύστατη λύση της και πραγματικά ήμουν εκτός ελέγχου, οπότε την συγχωρώ για την επιλογή της», σημείωσε.

Η Ντρου Μπάριμορ αργότερα ξέκοψε εντελώς με την μητέρα της, την οποία χαρακτήρισε ως «ο χειρότερος πόνος που γνώρισα ποτέ», αλλά κάποια στιγμή συμφιλιώθηκαν ξανά. «Πλέον νιώθω καλοσύνη απέναντι στη μητέρα μου, συμπόνοια και κατανόηση», είπε.

Τέλος, η 46χρονη ηθοποιός είπε πως «ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη, επειδή με ηρέμησε».