Μια τραγωδία σημειώθηκε στη διάρκεια των εορτασμών για τον γάμο ενός ζευγαριού στην Ινδία. Ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω στο κονβόι του γάμου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας από τους κουμπάρους και αρκετοί ακόμη καλεσμένοι να τραυματιστούν.

Η νύφη φαίνεται στις εικόνες που καταγράφηκαν να χορεύει μέσα από την ανοιχτή οροφή ενός αυτοκινήτου δίπλα σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στην Ούταρ Πραντές, στη βόρεια Ινδία.

Η μουσική ακούγεται δυνατά από τα ηχεία, οι καλεσμένοι βρίσκονται γύρω από το νιόπαντρο ζευγάρι και τότε ένα αυτοκίνητο περνά από πίσω τους και πετά έναν από τους κουμπάρους στον αέρα. Ο άντρας σκοτώθηκε ακαριαία.

Αρκετοί άλλοι καλεσμένοι τραυματίστηκαν από το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στο γλέντι με ταχύτητα. Άνθρωποι ακούγονται να ουρλιάζουν από τρόμο για όσα εκτυλίσσονται μπροστά τους.

Ο άντρας που σκοτώθηκε ήταν ο ξάδερφος του γαμπρού. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα εγκατέλειψε αμέσως το σημείο και η αστυνομία εντόπισε το όχημα εγκαταλελειμμένο. Η έρευνα της αστυνομίας για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη.