Μια 20χρονη influencer συνελήφθη στην Τζόρτζια των ΗΠΑ όταν ισχυρίστηκε ότι ψέκασε άρωμα στα μάτια του κουταβιού της και του έσπασε τα πόδια για να αυξήσει τη δεξαμενή των followers της.

Κακός χαμός γίνεται στα κοινωνικά μέσα με την Brittany Johnson, η οποία συνελήφθη μετά τις καταγγελίες των χρηστών για το βίντεο που ανέβασε στο Instagram Live, όπου φέρεται να κακοποιεί τον σκύλο της, Max.

Η Johnson, που είναι γνωστή ως Lovely Peaches και έχει εκατοντάδες χιλιάδες followers, ελέγχεται τώρα από τις αρχές, την ίδια ώρα που μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα τής έχει απαγορευτεί να έχει κατοικίδιο.

Η ίδια φέρεται, σύμφωνα με τις καταγγελίες άλλων χρηστών, να άρπαξε το κουτάβι από τον λαιμό, να του έριξε άρωμα στα μάτια και να του έσπασε τα πόδια. Η αστυνομία τη βρήκε σε ένα ξενοδοχείο στις 22 Ιανουαρίου και τη συνέλαβε, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Προθυμοποιήθηκε μάλιστα να δώσει το σκυλί σε καταφύγιο ζώων. Η τύχη του οποίου δεν είναι για την ώρα γνωστή.

Η αστυνομία δήλωσε πως η Johnson ομολόγησε πως έκανε «δηλώσεις στα κοινωνικά μέσα που είχαν να κάνουν με την κακοποίηση ή τον θάνατο του σκύλου ώστε να κερδίσει περισσότερους followers».