Οι περισσότεροι από εκείνους –τους λίγους και εκλεκτούς- που αγόρασαν την νέα LaFerrari, την παρέλαβαν μέσω πρακτορείου που κανόνισε τη μεταφορά. Ένας βρετανός όμως, πήγε ο ίδιος στο Μαρανέλο για να την πάρει και μάλιστα όχι μόνος του αλλά συνοδεία τεσσάρων κόκκινων Ferrari, ιδιοκτήτης των οποίων είναι ο ίδιος.

Πρόκειται για τον Τζόναθαν Χαντ, έναν βρετανό κτηματομεσίτη και φανατικό συλλέκτη αυτοκινήτων του Ιταλού κατασκευαστή και μάλιστα των σπάνιων και ειδικών εκδόσεων τους, καθώς έχει ξοδέψει εκατομμύρια λίρες για να κάνει πραγματικότητα το πάθος του. Η εικόνα ήταν εξωπραγματική, να βλέπει κανείς πέντε Ferrari να κινούνται ταυτόχρονα.

Συνοδευόμενος από τους δύο γιους του και λίγους φίλους του, ο Χαντ ξεκίνησε από το Λονδίνο και έφθασε οδικώς στη Μόντενα. Με πολύ στιλ βεβαίως, καθώς το κονβόι αποτελούσαν μία 288 GTO, μία F40, μία F50 και μία Enzo. Όλες από την κόκκινη σειρά.

Η Ferrari δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία για λίγη «διαφήμιση» και ζήτησε από τον πλούσιο Βρετανό να μοιραστεί σε ένα video το πάθος του για τα αυτοκίνητα με σήμα το αλογάκι.

«Όσον με αφορά, οι Ferrari είναι τα απόλυτα σπορ αυτοκίνητα. Λατρεύω να τα οδηγώ, καθώς κάθε ένα είναι διαφορετικό. Για παράδειγμα, με την Enzo έχω κάνει περισσότερα από 16.000 χλμ.», τόνισε. Ενώ, όταν ρωτήθηκε για τις εντυπώσεις για το νέο απόκτημα του, εξήγησε ότι «τη LaFerrari την οδήγησα μόλις 5 λεπτά, όμως η πρώτη εντύπωση που μου άφησε ήταν εκπληκτική».