Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις τρομακτικές στιγμές που ένας άντρας φτάνει με μηχανάκι έξω από το σπίτι μιας γυναίκας, να τρέχει προς το μέρος της και να της επιτίθεται με τσεκούρι. Οι εικόνες μέσα από το σπίτι δείχνουν τη γυναίκα να κρατά το παιδί της και τον άντρα να συνεχίζει να την κυνηγά.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε αφότου η γυναίκα είχε καταγγείλει τον 26χρονο Rahul Goud στην αστυνομία για παρενόχληση. Έγινε στην Ινδία, στην περιοχή Meerpet στην πόλη Hyderabad τη Δευτέρα, όπως μεταδίδουν τοπικά και διεθνή ΜΜΕ.

Ο άντρας συνελήφθη την επόμενη ημέρα, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται με τραύματα στην παλάμη, στο χέρι και στον ώμο, τα οποία δεν απειλούν τη ζωή της.

Ο άντρας περιγράφεται ως φίλος της οικογένειας και παρενοχλούσε τη γυναίκα για καιρό. Προσπάθησε να την αναγκάσει να κάνουν σχέση παρόλο που γνώριζε ότι ήταν παντρεμένη, αναφέρουν οι πληροφορίες για την υπόθεση.

Η γυναίκα είχε ήδη καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία και ο άντρας συνελήφθη. Αφέθηκε όμως ελεύθερος με εγγύηση και ο οργισμένος άντρας θέλησε να πάρει εκδίκηση, φτάνοντας στο σπίτι της με το τσεκούρι, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σε βάρος του άντρα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.