Σε εμφανή αμηχανία βρίσκονται οι γονείς του γιατρού που προκάλεσε τη μυστηριώδη υπόθεση ομηρίας σε παιδιατρική κλινική του Όστιν.

Μίλησαν την Τετάρτη το βράδυ, μετά τον φόνο-αυτοκτονία που έκανε ο γιος τους: «Δεν καταλαβαίνουμε τα κίνητρα ή τις πράξεις του γιου μας, αλλά νιώθουμε ότι αυτές τις ώρες είναι καλό να θυμόμαστε την Dr. Dodson και τη συνεισφορά της στον κόσμο», είπε η οικογένεια του Dr. Bharat Narumanchi μέσω γραπτής δήλωσής της στον σταθμό CBS Austin.

Ο 43χρονος γιατρός εισέβαλε ένοπλος στο Children’s Medical Group στο κέντρο του Όστιν και έπιασε ομήρους. Κατόπιν σκότωσε την 43χρονη Dr. Katherine Lindley Dodson και μετά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο Narumanchi έπασχε από καρκίνο και βρισκόταν στα τελευταία στάδια. Ο γιατρός είχε δικό του ιατρείο στην Καλιφόρνια και πριν από δύο εβδομάδες είχε καταθέσει αίτηση για να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στην παιδιατρική κλινική του Όστιν, αλλά τον απέρριψαν.

Η Dodson ήταν γνωστή παιδίατρος του Όστιν από το 2007, όταν μετακόμισε στο Τέξας από τη Λουιζιάνα, και διατηρούσε δικό της ιατρείο. Το 2017 έγινε συνέταιρος στο Children’s Medical Group.

Ήταν παντρεμένη και είχε τρία παιδιά. Ο σύζυγός της Drew Dodson δήλωσε πως δεν ξέρει αν γνωρίζονταν θύτης και θύμα.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τη διαλεύκανση του γρίφου που οδήγησε στο ανατριχιαστικό περιστατικό…