Μια γυναίκα από το Μιζούρι των ΗΠΑ έψαξε, βρήκε και σκότωσε τον άντρα που δολοφόνησε τον έφηβο αδερφό της, πυροβολώντας τον θανάσιμα.

Ήταν η τελευταία πράξη του δράματος, η κατάληξη της εκδικητικής οδύσσειας της 21χρονης Tityana Coppage για να αποδώσει αυτό που η ίδια θεωρούσε δικαιοσύνη.

Η Coppage κατηγορείται πλέον για τον φόνο του 36χρονου Keith Lars σε πάρκινγκ του Κάνσας Σίτι στις 13 Ιανουαρίου. Τρεις μόλις μέρες μετά τον τραγικό θάνατο του 16χρονου αδερφού της, Jason Ugwuh, σύμφωνα με τη δικογραφία που εξασφάλισε ο σταθμός KCTV 5.

Η Coppage τον σκότωσε γιατί πίστευε πως είχε σχέση με τη δολοφονία του αδερφού της.

Η ίδια έχει ομολογήσει πως τον πυροβόλησε, ισχυρίζεται ωστόσο πως ήταν αυτοάμυνα. Παραδέχτηκε επίσης πως τον παρακολουθούσε και πώς γνώριζε πού ακριβώς βρισκόταν πριν από το δολοφονικό καρτέρι.

Η αστυνομική έρευνα μάς λέει πως η Coppage αντάλλαξε μια σειρά μηνυμάτων με ένα άτομο που είχε αποθηκευμένο στο κινητό της ως «Θεία», ζητώντας σφαίρες.

Το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού αποκαλύπτει πως η 21χρονη έστειλε γραπτό μήνυμα στο κινητό του νεκρού αδερφού της, όπου γράφει «τους χρωστάω αυτό το σώμα».

Μέρες πριν την επίθεση, πένθησε τον νεκρό αδερφό της στο Facebook, γράφοντας: «Προσπάθησα να σου δώσω το καλύτερο, ώστε να μη χρειάζεται να ψάχνεις για ψεύτικη αγάπη στον δρόμο. Αλλά με κάποιον τρόπο απέτυχα».

Η Coppage έχει χάσει και δεύτερο αδερφό, τον 9χρονο Jayden Ugwuh, αλλά και ξάδερφο, τον 8χρονο Montell Ross, πριν από 4 χρόνια, όταν κάποιος άρχισε να πυροβολεί μέσα στο σπίτι τους.

Η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει για την ώρα αν ο Lars ήταν ύποπτος για τον φόνο του Ugwuh…