Υπέρ Γιούνκερ για την προεδρία της Κομισιόν τάσσεται ο Σουλτς

«Δεν είναι καιρός για κομματική πολιτική»


ΚΟΣΜΟΣ
19:20
04/06/2014
Υπέρ Γιούνκερ για την προεδρία της Κομισιόν τάσσεται ο Σουλτς
1
loading

Φαβορί για την ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θεωρεί τον υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών Μάρτιν Σουλτς και ζητά να μπει τέλος στην διαμάχη για το πρόσωπο του επόμενου Προέδρου.

«Πολλοί σοσιαλδημοκράτες, συντηρητικοί και άλλοι είναι έτοιμοι να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους σε μια νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπό τον Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ, εφόσον αυτή αναλάβει το έργο της με τόλμη και ενισχύσει έτσι την Ευρώπη και τα μέλη της», δηλώνει ο κ. Σουλτς στην ηλεκτρονική έκδοση του Der Spiegel και τονίζει ότι δεν θα πρέπει να επιτρέπουμε να παρασυρόμαστε από κομματικά συμφέροντα.

«Δεν είναι καιρός για κομματική πολιτική. Η προεκλογική εκστρατεία έχει τελειώσει», σημειώνει χαρακτηριστικά και τάσσεται υπέρ ενός μεγάλου συνασπισμού για την Ευρώπη, ο οποίος, όπως διευκρινίζει, επιβάλλεται από τις συνθήκες: «Η σύγκρουση στην Ουκρανία, η μεγάλη ανεργία σε πολλές χώρες και η ενίσχυση των ευρωσκεπτικιστών στις εκλογές, πρέπει να αποτελεί αφύπνιση για όλους τους δημοκράτες. Χρειαζόμαστε μια ευρεία συμμαχία, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις και να ανακτήσουμε την χαμένη εμπιστοσύνη», τονίζει ο κ. Σουλτς.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Stanislav Staniskyj

    Όχι πάλι αυτός Έλεος τα νεύρα μου πήγαινε σπίτι σου, παράτα μας ήσυχους δεν μπορούμε να σε βλέπουμε άλλο γυμνοσαλιγκαρε! Έχεις ρωτήσει αν υπάρχει ανθωπος(πλην κ.....γριων του ΟΓΑ) που να θέλει τη φάτσα σου;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει