Θα περίμενε κανείς ότι η παράνομη μετατροπή οικίας σε strip club θα έφτανε για να λογιστεί το γεγονός εγκληματικό, τα πράγματα όμως αποκτούν άλλες διαστάσεις από το δεύτερο έγκλημα που λάμβανε χώρα στο σπιτικό κέντρο διασκέδασης.

Και σε περίπτωση που διερωτάστε, πρόκειται για μια παλιά και κοινή επιχείρηση που έφερε τους ιδιοκτήτες ενώπιον της δικαιοσύνης: οι τσιμπημένες τιμές των ποτών!

Η ύποπτη Sonya Fletcher φέρεται λοιπόν να είχε κάνει το σπίτι της στη Βιρτζίνια κέντρο διερχομένων, προσφέροντας άρτο και θεάματα, όπου άρτος φυσικά το πατροπαράδοτο αλκοόλ, το οποίο και έδινε σε τιμές 2 δολαρίων. Πού το πρόβλημα;

Η τιμή πώλησης του αλκοόλ θεωρήθηκε ιδιαιτέρως υψηλή από τους θαμώνες, καθώς στα στριπτιζάδικα της Αμερικής το ποτό είναι φαίνεται φθηνότερο(!), κάτι που επέφερε τη μήνη τους και την πρόσκληση της αστυνομίας στον χώρο που είχε στηθεί το παράνομο στριπτιζάδικο.

Οι αστυνομικοί, με το ένταλμα ανά χείρας, βρήκαν αρκετές χορεύτριες στο εσωτερικό της οικίας, την ίδια στιγμή που οι Αρχές ερευνούσαν την υπόθεση για περισσότερο από έναν μήνα. Η 36χρονη Fletcher και ο 43χρονος υπάλληλός της Jeffrey Pope συνελήφθησαν στις αρχές Μαΐου για πλημμελήματα, αν και ο άτυχος άντρας σκοτώθηκε την επόμενη εβδομάδα σε τροχαίο δυστύχημα.

Όταν η αστυνομία εισέβαλε στην οικιακή επιχείρηση, το νοικιασμένο σπίτι της Fletcher που είχε μετατρέψει σε στριπτιζάδικο, βρήκε τις κοπέλες να χορεύουν ημίγυμνες για τους πελάτες και τόνους φυσικά αλκοόλ στην τσιμπημένη τιμή. Για την αστυνομία μάλιστα το σπίτι ήταν ήδη άντρο εγκλήματος, καθώς στους χώρους του λάμβανε χώρα και διακίνηση ναρκωτικών…