Ο «χειρότερος παιδόφιλος της Αγγλίας», κατά κόσμον Richard Huckle, βρέθηκε μια μέρα στραγγαλισμένος στο κελί του με ένα καλώδιο. Είχε μάλιστα περασμένο και στο κεφάλι του ένα στιλό.

Με τέτοια μανία τον σκότωσε ο 30χρονος Paul Fitzgerald μέσα στις φυλακές HMP Full Sutton της Αγγλίας τον Οκτώβριο του 2019.

‘Britain’s worst paedophile’ was strangled with a cable, stabbed in the brain with a pen and sexually assaulted in his cell

Δημοσιεύτηκε από Daily Mail στις Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Ο φονιάς του παιδόφιλου δεν ήταν ωστόσο «άγιος». Ήταν στη φυλακή επίσης για σεξουαλικά εγκλήματα και καταδικάστηκε μόλις για το έγκλημα πίσω από τα κάγκελα.

Ο Fitzgerald κρίθηκε ένοχος για τον φόνο του «τέρατος». Εκείνος βέβαια αποκαλεί το έγκλημά του «ποιητική δικαιοσύνη» για τα θύματα του «χειρότερου παιδόφιλου της Αγγλίας», του 33χρονου Richard Huckle.

Ο Huckle καταδικάστηκε το 2016 σε κάθειρξη 25 ετών για τα αδιανόητα εγκλήματά του. Βίαζε παιδιά στη Μαλαισία για 9 ολόκληρα χρόνια, παιδιά και μωρά ακόμα και 6 μηνών.

Ο Fitzgerald τον κακοποίησε σεξουαλικά πριν τον στραγγαλίσει και του καρφώσει ένα στιλό στη μύτη. Τον βίασε, όπως είπε, επειδή «ήθελα να ξέρει πώς μοιάζει».

Η μανία του δεν κόπασε όμως. Κατόπιν του χτύπησε το κεφάλι 6-7 φορές στα σίδερα και το πάτωμα.

Οι δυο παιδόφιλοι ήταν ένοικοι του ίδιου κελιού και οι δύο σωφρονιστικοί που τους βρήκαν δήλωσαν σοκαρισμένοι από το ανατριχιαστικό έγκλημα.

Ο Fitzgerald δήλωσε μάλιστα στη δικαστική αίθουσα πως «σκόπευα να μαγειρέψω τον Huckle» με τα κουζινικά που είχε φέρει στο κελί.

Δύο ώρες χρειάστηκαν οι ένορκοι για να τον κρίνουν ένοχο, με την ποινή του να ανακοινώνεται τις προσεχείς μέρες.