Παροχή ρεύματος από την Κύπρο στο ψευδοκράτος λόγω των ζημιών από ατμοστρόβιλο

Διά της πλαγίας οδού ζήτησε βοήθεια ο Τατάρ


ΚΟΣΜΟΣ
8:22
21/11/2020
Παροχή ρεύματος από την Κύπρο στο ψευδοκράτος λόγω των ζημιών από ατμοστρόβιλο
5
loading

Στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο ψευδοκράτος προχώρησε η Κύπρος, έπειτα από τις ζημιές που προκλήθηκαν από ατμοστρόβιλο.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, η ανταπόκριση της Λευκωσίας ήταν άμεση και θετική, με την επισήμανση μάλιστα πως αν χρειαστεί παράταση της παροχής, λόγω μη επιδιόρθωσης του προβλήματος, είναι έτοιμη να το πράξει.

Διά της πλαγίας οδού το αίτημα του Τατάρ

Μπορεί ο Ερσίν Τατάρ να στέλνει διαρκώς πανηγυρικά μηνύματα από την Αμμόχωστο, όμως όταν χρειάστηκε βοήθεια από τη Λευκωσία κινήθηκε με πλάγιους τρόπους.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ψευδοκράτους δια αντιπροσώπου μίλησε σε κάποιον ελληνοκύπριο του τομέα, ο οποίος μίλησε με ανεξάρτητο αξιωματούχο της Δημοκρατίας, επίσης του Τομέα, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε το Προεδρικό.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar petmath

  πάτε γυρεύοντας ;;;;;;;

 2. avatar Να φωτίσουν και τα βαρωσια!

  ..μετα όμως μην ..κλαίτε!!!

 3. avatar Διστυχως ! ΘΕΛΕΣΤΑ και ΠΕΘΕΣΤΑ

  Ο Αναστασιαδης Ωφιλε ευγενικα να Δωει ηΚυπρος ρευμα στα Κατεχομενα Αν του το Ζητουσε Επισημα ο Ταταρ αυτο που εγινε και με τον τροπο που Εγινε. ταπεινωνει και μειωνει την Κυπριακη Δημοκρατια εναντι των Κατσκτητων της μαρτηρικης Κυπρου. ! ....... ΙΑΣΩΝ. !

 4. avatar SER 30

  Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ψευδοκράτους δια αντιπροσώπου μίλησε σε κάποιον ελληνοκύπριο του τομέα, ο οποίος μίλησε με ανεξάρτητο αξιωματούχο της Δημοκρατίας, επίσης του Τομέα, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε το Προεδρικό.............Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΕΝΟΧΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΤΣΑΜΟΥΚΑΣ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΛΑΓΙΑ ΑΦΑΝΩΣ ΛΑΜΟΓΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΡΕΥΜΑ . Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ Ο ΦΤΥΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΡΟΜΠΑ . ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ . ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ . ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΤΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΚΥΦΤΟΙ ΚΑΒΑΛΛΗΜΕΝΟΙ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΝΕΡΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΜΑΡΙΑ .

 5. avatar Xountalas

  Να παρακαλέσει ο Αναστασιάδης το ογλαν του Ερντογάν Ταταρ να τον πληρώσουμε για το ρεύμα που του δίνουμε.Μεγαλη μας τιμή που τους βοηθάμε!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει