Σε μια αίθουσα δικαστηρίου κανείς περιμένει να τα ακούσει όλα! Άλλωστε η πραγματικότητα τις περισσότερες φορές ξεπερνά τη φαντασία.

Η δικαστής Anna Ivaldi, ωστόσο, μάλλον δε θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι θα αναγκαζόταν να διακόψει την εκδίκαση μιας υπόθεσης λόγω… ανεβασμένης θερμοκρασίας στη δικαστική αίθουσα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, η δικαστής ζήτησε από την εισαγγελέα να σταματήσει την αγόρευσή του, όταν κοιτώντας στο βάθος της αίθουσας είδε δύο δικαστικούς υπαλλήλους να… επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις.

Φαίνεται ότι οι δύο… ξαναμμένοι υπάλληλοι, πίστευαν ότι το σκουρόχρωμο γυαλί πίσω από το οποίο βρίσκονταν θα έκρυβε τις ερωτοτροπίες τους, ωστόσο η δικαστίνα –και όλο το ακροατήριο- είδε τα πάντα!

Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε δικαστήριο της Γένοβας, ενώ ο ένας από τους δύο υπαλλήλους φέρεται να είναι παντρεμένος.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι η εισαγγελέας Sabrina Monteverde είχε μόλις ξεκινήσει να συνοψίζει την υπόθεση της δολοφονίας ενός ανθρώπου στο λιμάνι της πόλης την περασμένη χρονιά από ένα Μαροκινό.

«Ξαφνικά ακούστηκαν περίεργοι θόρυβοι και η δικαστής ζήτησε να γίνει διακοπή. Κοιτώντας προς το βάθος της αίθουσας είδε δύο… γυμνά σώματα. Όταν όλοι γύρισαν προς εκείνο το μέρος, ήταν εντελώς ξεκάθαρο τι συνέβαινε μέσα σε εκείνη την αίθουσα. Κάποιοι έκαναν σεξ. Θα πίστευαν ότι δε μπορούσαν να τους δουν, χάρη στο σκουρόχρωμο γυαλί» ανέφερε μια πηγή από το δικαστήριο.