Ο Ταμσάνκα Τζαντζιέ έγινε παγκοσμίως γνωστός, καθώς ήταν ο ψεύτικος διερμηνέας της νοηματικής που βρέθηκε δίπλα στους ηγέτες του κόσμου, κατά την επιμνημόσυνη τελετή για τον Μαντέλα.

Ο άνδρας που δεν είχε καμία σχέση με την διερμηνεία και που είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις της κοινότητας των κωφών, κάνοντας τυχαίες κινήσεις με τα χέρια, κατέληξε σε ψυχιατρική κλινική αμέσως μετά την τελετή μνήμης για τον Αφρικανού ηγέτη.

Όπως έγινε γνωστό, ο Τζαντζιέ υπέφερε από σοβαρές ψυχικές διαταραχές, ενώ απολογούμενος για το επίμαχο περιστατικό είχε δηλώσει πως ξαφνικά άρχισε να ακούει φωνές και είχε παραισθήσεις, με συνέπεια οι κινήσεις των χεριών του να μη σημαίνουν τίποτε…

Τώρα, μια εταιρία τον επέλεξε για να προωθήσει τη διαφημιστική καμπάνια στην εφαρμογή για κινητά και ταμπλέτες, της Livelens.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν live streaming των προσωπικών τους βίντεο στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για να γυριστεί το διαφημιστικό σποτ, ο Ταμσάνκα πήρε ειδική άδεια από την ψυχιατρική κλινική όπου και νοσηλεύεται…