Η 36χρονη Rachel Avramis από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ ζούσε έναν εφιάλτη για περισσότερο από μια δεκαετία.

Σοβαρή τριχόπτωση, αμνησία, απώλεια βάρους, ημικρανίες, αποπροσανατολισμός και αίσθηση σύγχυσης ήταν μερικά μόνο από τα συμπτώματα που βίωνε έπειτα από κείνη την αυξητική στήθους που υποβλήθηκε πριν από 11 χρόνια.

Τώρα λέει πως τα εμφυτεύματα τη «δηλητηρίαζαν» εδώ και 11 χρόνια και σταμάτησαν όλα τα περίεργα όταν τα αφαίρεσε.

Αποδίδει μάλιστα τα εύσημα στην κόρη της, καθώς ήταν αυτή που την προειδοποίησε για τους κινδύνους της πλαστικής στο στήθος και των επιθεμάτων σιλικόνης.

Πιο «στητό» στήθος είχε ζητήσει από τον πλαστικό της, καθώς μετά τον θηλασμό των δύο παιδιών της το στήθος της είχε χάσει τη φυσική του φόρμα. Όπως λέει, ήταν ο γιατρός αυτός που την έπεισε να προχωρήσει σε αυξητική.

Ήθελε να ξαναγίνει ποθητή για τον σύζυγό της, όπως λέει, βλέποντας τέτοιες επεμβάσεις στην τηλεόραση.

Η Avramis αποκάλυψε στην εφημερίδα «Mirror» πως ήταν η 12χρονη κόρη της Nia αυτή που την προειδοποίησε πως ίσως έφταιγαν για όλα τα εμφυτεύματα, βάζοντάς τη να δει ένα κατατοπιστικό βίντεο στο YouTube.

«Η κόρη μου ήταν 11 ετών εκείνη την εποχή και δεν της άρεσε που ήμουν συνέχεια άρρωστη. Πήγαμε μαζί στον γιατρό και εκείνος είπε πως είχα ένα αυτοάνοσο, έπρεπε λοιπόν να δω έναν ειδικό. Όταν φύγαμε και καθόμασταν στο αυτοκίνητο, εκείνη είπε ‘‘βλέπω αυτό το βίντεο στο YouTube και λένε πως τα εμφυτεύματα στήθους μπορούν να προκαλέσουν αυτοάνοσα’’».

«Δηλητηριαζόμουν. Μου έσωσε τη ζωή», καταλήγει, «μακάρι να γνώριζα περισσότερα. Ήμουν αφελής. Δεν αξίζει να ρισκάρεις την υγεία σου»…