Μετά τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και την σύζυγό του, Μελάνια, γίνεται γνωστό πως θετικός στον κορονοϊό είναι και ο γιος τους, Μπάρον Τραμπ.

Σε κείμενο της που δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα του Λευκού Οίκου η πρώτη κυρία των ΗΠΑ περιγράφει τη δική της εμπειρία με τον κορονοϊό και εκεί αποκαλύπτει πως εκτός από την ίδια και τον σύζυγό της, νόσησε από την covid-19 και ο γιός τους Μπάρον.

«Πριν δύο εβδομάδες, όταν πήρα τα αποτελέσματα της διάγνωσης που είχαν πάρει ήδη τόσοι πολλοί Αμερικανοί στην χώρα και σε όλο τον κόσμο, ήμουν θετική στον κορονοϊό. Για να γίνουν χειρότερα τα πράγματα, ο σύζυγός μου και επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων, έλαβε τα ίδια αποτελέσματα.

Όπως είναι φυσικό, ο νους μου πήγε κατευθείαν στον γιο μας. Προς μεγάλη μας ανακούφιση, το αποτέλεσμά του ήταν αρνητικό, αλλά και πάλι, όπως τόσοι πολλοί γονείς σκέφτηκαν τους τελευταίους μήνες, δεν μπορούσα παρά να σκεφτώ “και τι γίνεται αύριο ή την επόμενη μέρα; Ο φόβος μου επαληθεύτηκε όταν έκανε ξανά τεστ και βγήκε θετικό. Ευτυχώς, είναι ένας δυνατός έφηβος και δεν εμφάνισε συμπτώματα», έγραψε η Μελάνια Τραμπ.