Η τροχαία του Lake Macquarie της Αυστραλίας δεν αστειεύεται και το απέδειξε με την τελευταία της επιτυχία στην περιοχή του Argenton. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρία άτομα που οδήγησαν υπό την επήρεια αλκοόλ το ίδιο όχημα (!) μέσα σε διάστημα 20 λεπτών.

Στις 12.35 το μεσημέρι της Τρίτης, η αστυνομία σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με 4 άτομα και έκανε αλκοτεστ στον οδηγό. Ο 45χρονος από το Claremont Meadows βρέθηκε θετικός, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Toronto. Το ειδικό μηχάνημα έδειξε συγκέντρωση 0.134 και ο οδηγός κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ .

Στις 12.45, ο 33χρονος συνεπιβάτης από το Oakhurst, οδηγούσε το ίδιο όχημα και κλήθηκε να σταματήσει σε μπλόκο της αστυνομίας για αλκοτέστ. Όπως και ο φίλος του, έτσι και ο 33χρονος κρίθηκε ακατάλληλος να οδηγήσει, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ίδιο αστυνομικό τμήμα όπου η ανάλυση έδειξε 0.140.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο 50χρονος συνεπιβάτης των δύο συλληφθέντων μπήκε στη θέση του οδηγού αλλά η τροχαία τον σταμάτησε σε μικρή απόσταση από το σημείο, όπου είχε σταματήσει τους δύο προηγούμενους οδηγούς. Την ιστορία την… ξέρετε. Ο τρίτος οδηγός βρέθηκε και αυτός να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ίδιο τμήμα. Οι τρεις άντρες θα οδηγηθούν στο τοπικό δικαστήριο την Τετάρτη 16 Απριλίου.