Συναγερμός έχει σημάνει στο Τορόντο, καθώς 550 θαμώνες στριπτιτζάδικου έχουν εκτεθεί στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον Guardian, ένας εργαζόμενος του Brass Rail Tavern, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και αμέσως άρχισε η ιχνηλάτηση.

Ο κυβερνήτης του Οντάριο Νταγκ Φορντ ομολόγησε ότι «δεν είναι πολύ εύκολο σε όλο αυτόν τον κόσμο να γυρίσει στην οικογένειά του και να πει ότι ήταν σε στριπτιτζάδικο. Στενοχωριέμαι για τις συζύγους».

Η πιθανή έκθεση έλαβε χώρα λίγες μόνο μέρες μετά την άδεια του Brass Rail Tavern, ενός από τα πιο γνωστά κλαμπ της πόλης, να ανοίξει ξανά. Ο υπάλληλος εργάστηκε τέσσερις βάρδιες στις αρχές Αυγούστου.

Αξιωματούχοι υγείας δήλωσαν ότι είχαν επικοινωνήσει με τους πελάτες που είχαν αφήσει τα στοιχεία τους στο αρχείο καταγραφής επαφών του ιδρύματος, προτρέποντάς τους να παρακολουθήσουν τυχόν συμπτώματα του Covid-19.

Ωστόσο, εμπειρογνώμονες στη δημόσια υγεία αμφισβήτησαν πόσους από τους θαμώνες θα είχαν δώσει τα σωστά στοιχεία επικοινωνίας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.